Overslaan naar content

Manager Zorg GZ-psycholoog

 • Weert
€ 4.785 - € 7.419 per maandPSYTREC Weert

Functieomschrijving

Zoek jij een uitdagende rol als Manager Zorg, gecombineerd met GZ-verantwoordelijkheden, in de provincie Limburg? Kom bij PSYTREC en maak deel uit van Forta, een netwerk van zelfstandige GGZ-labels, waar elk label een eigen aanpak of specialisatie heeft. Bij ons draait het om meer dan alleen managen; het gaat om het leggen van verbindingen en het creëren van een toekomstbestendige GGZ.


Over PSYTREC

PSYTREC is een gespecialiseerde GGZ-instelling die zich exclusief richt op de behandeling van (complexe) PTSS (posttraumatische stressstoornis). Dit wordt op innovatieve wijze gedaan om vervolgens zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. In plaats van vele maanden één keer per week of één keer per twee weken te behandelen, kiezen wij ervoor de PTSS in twee of meerdere dagen aansluitend te behandelen. Het hybride behandelprogramma is opgebouwd uit EMDR-therapie, exposuretherapie, psycho-educatie en een activerend PMT- en bewegingsprogramma en wordt deels op locatie en deels online gegeven. Tijdens een behandeling wordt er met wisselende therapeuten gewerkt om het grootste effect te behalen. Wij hebben twee behandellocaties, één in Bilthoven en één in Weert. Op de locatie vindt het face-to-face gedeelte plaats van de individuele intensieve behandeling van PTSS-cliënten. De behandellocaties zijn ruim opgezet. De PMT en bewegingsactiviteiten zijn een bijzonder onderdeel van de behandeling.


PSYTREC wordt momenteel geleid door een directie bestaande uit een algemeen directeur (klinisch psycholoog), een directeur behandelprogramma en Academy (professor) en een directeur bedrijfsvoering. Wekelijks vergadert het MT bestaande uit de algemeen directeur, directeur bedrijfsvoering, de twee managers zorg van beide locaties en de manager front- en backoffice. De directeur bedrijfsvoering zit dit MT voor. PSYTREC voldoet aan de Governancecode Zorg en heeft een cliëntenraad, een ondernemingsraad en een RvC.

Een aantal functies zijn belegd bij het servicebedrijf van haar aandeelhouder. FortaServices geeft ondersteuning aan de ondersteunende diensten zoals ICT, salarisadministratie, HR, finance en control en de zorginkoop.


Daarnaast hebben wij een eigen Academy om samen met de klinieken de behandeling continu te kunnen verbeteren. In de Academy wordt toegepast en experimenteel onderzoek gedaan onder leiding van twee hoogleraren, Prof. Dr. A. van Minnen en Prof. Dr. A. de Jongh. Ook biedt PSYTREC een eigen opleiding en worden er cursussen gegeven op het gebied van de psychotraumatologie.


Als manager zorg ben je ervoor verantwoordelijk dat de behandel- en financiële doelstellingen worden behaald. Je stuurt naast de behandelaren ook team PMT & Beweging en het Sociaal Verpleegkundig Team aan.


Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken op de locatie. Dit omvat toezicht op klinische processen, het waarborgen van een soepele werking en het signaleren cq oplossen van operationele problemen die direct gerelateerd zijn aan de zorgverlening. Je analyseert operationele en financiële gegevens, onderneemt actie waar nodig en rapporteert hierover aan de directie. Het optimaliseren van de inzet van medewerkers om productiviteit en omzetdoelstellingen te behalen is ook onderdeel van jouw taken.


De managementtaken combineer je met GZ-verantwoordelijkheden, zodat je directe binding houdt met de zorg. Je biedt waar nodig ondersteuning bij supervisie van junioren en psychologen in opleiding, bent inzetbaar voor behandelingen en neemt actief deel aan overleggen en MDO's. Hierdoor blijf je nauw verbonden met de dagelijkse uitdagingen en successen van jouw locatie.

Vereisten

Wat mag je van ons verwachten?

Afgelopen jaren is onze organisatie sterk gegroeid. PSYTREC is een onderdeel van het Forta Netwerk (1500 zorgverleners), een netwerk bestaande uit meerdere (zorg)bedrijven. Binnen het netwerk hebben we naast PTSS ook andere expertise zoals reguliere GGZ, intercultureel, eetstoornissen en beschermd wonen. PSYTREC heeft contracten met alle verzekeraars. PSYTREC heeft 200+ medewerkers, waarvan drie kwart academisch geschoold. Wij hebben de ambitie om onze voorsprong te behouden in behandel kwaliteit en onze positie als expertise centrum voor PTSS te verstevigen. Dit zie je ook terug in onze bedrijfscultuur. We werken graag hard, zijn ambitieus, wandelen en lachen tussendoor om elkaars humor om secundaire traumatisering te voorkomen. Er heerst een informele sfeer waarbij het helemaal niet gek is om met directieleden aan de lunchtafel te zitten. We hebben het uitstekend georganiseerd en kennen een duidelijk verwachtingsmanagement. Wij gaan daarom als vanzelfsprekend graag in gesprek over de verwachtingen

 • De uren bespreken we in overleg, passend bij jouw wensen (maximaal 36 uur per week);

 • Salariëring is afhankelijk van hetgeen wat je meebrengt in FWG 70 (€4.785,- tot €7.419,-);

 • Wij investeren graag in je. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

 • Uiteraard houden wij rekening met de cao GGZ.

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal 5 jaar ervaring als GZ-psycholoog;

 • Bij voorkeur cognitief gedragstherapeut en EMDR Basiscursus gevolgd hebbend;

 • De standplaats is Weert, met de reisbereidheid om naar Bilthoven te reizen;

 • Een innoverende en didactische mentaliteit die gericht is op het vinden van oplossingen;

 • De vaardigheid om soepel te schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau, waarbij je de directie effectief informeert en positioneert;

 • Interesse in bedrijfsvoering en HR-management, waardoor je breder kunt bijdragen aan onze organisatiedoelen.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@forta.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Is Dennis niet bereikbaar? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
 • Weert, Limburg, Nederland
€ 4.785 - € 7.419 per maand
PSYTREC Weert

of