Overslaan naar content

Kom werken bij Forta Volwassenen!

Wie zijn wij?

We zijn generalist en dat is bijzonder in de GGZ, waar je steeds meer specialisten ziet. Complexe zorgvragen aanpakken met een simpel en duidelijk behandelplan. Daar geloven we in bij Forta Volwassenen. Dat begint al bij de diagnose. Het is van groot belang dat de cliënt zich hierin herkent en daarmee de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen herstel. We passen vaak cognitieve gedragstherapie toe en we doen er alles om een effectieve behandeling zo kort mogelijk te houden. Toch is CGT niet altijd het antwoord en zoeken we naar een andere passende behandeling. Mochten we een klacht niet bij Forta Volwassen kunnen oplossen, dan weten we snel een specialist binnen Forta (of daarbuiten) te vinden.

Forta Volwassenen is, de naam zegt het al, onderdeel van Forta, een groeiende organisatie voor mentale gezondheidszorg met zo'n 1250 medewerkers. Daar merk je in de praktijk niet zoveel van, totdat je ontdekt hoe het jou kan ondersteunen - bijvoorbeeld voor overleg met een specialist uit een ander vakgebied of de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Ben je enthousiast over ons verhaal en wil je samen met ons verder groeien? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

De vacatures

21 vacatures
Online GZ-psycholoog
  • Online
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Volwassenen Digitale Poli
Online teamleider GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog
  • Online
€ 4.108 - € 8.903 per maandForta Volwassenen Digitale Poli
GZ-psycholoog
  • Sliedrecht
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Volwassenen Sliedrecht
4 van 21 weergegeven

Forta Intercultureel

Forta Intercultureel is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische of psychiatrische klachten bij volwassenen met een multiculturele achtergrond. Voor onze teams in Rotterdam, Utrecht en Tilburg zijn wij regelmatig op zoek naar gedreven professionals die ervaring en affiniteit hebben met deze doelgroep.

Forta De Vruchtenburg

De specialistische teams van de Vruchtenburg behandelen en begeleiden mensen met kanker en psychische problemen. Ook naasten en nabestaanden die door de ziekte van een dierbare psychische klachten kregen, kunnen bij ons terecht. We delen onze expertise op het gebied van psycho-oncologische zorg via onder andere trainingen en workshops en dragen actief bij aan wetenschappelijk onderzoek.

Onze recruiters

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Dennis Bot

+31 6 43160757

Niet gevonden wat je zocht? 

Of heb je een andere vraag? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met onze recruiters.