Overslaan naar content

Kom werken bij Forta Intercultureel!

Wie zijn wij?

Forta Intercultureel is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische of psychiatrische klachten bij volwassenen met een multiculturele achtergrond. Voor onze teams in Rotterdam, Utrecht en Tilburg zijn wij regelmatig op zoek naar gedreven professionals die ervaring en affiniteit hebben met deze doelgroep.

Forta Intercultureel is onderdeel van Forta, een snelgroeiende GGZ-organisatie voor mentale gezondheidszorg met zo'n 1250 medewerkers. Daar merk je in de praktijk niet zoveel van, totdat je ontdekt hoe het jou kan ondersteunen - bijvoorbeeld voor overleg met een specialist uit een ander vakgebied of de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Ben je enthousiast over ons verhaal en wil je samen met ons verder groeien? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

De vacatures

3 vacatures
Basispsycholoog intercultureel
  • Tilburg
€ 3.541 - € 5.335 per maandForta Intercultureel Tilburg
GZ-psycholoog intercultureel
  • Rotterdam
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Intercultureel Rotterdam
Klinisch psycholoog intercultureel
  • Rotterdam
€ 4.785 - € 8.903 per maandForta Intercultureel Rotterdam

Forta Intercultureel

Het verschil zien tussen het westerse ‘ego’ denken en het ‘wij’ denken. Dat is een van de meest waardevolle inzichten van Forta Intercultureel. Werken met cliënten met een multiculturele achtergrond vraagt om een bijzondere aanpak.

Onze recruiters

Lindy den Braber

+31 6 43160753

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Niet gevonden wat je zocht? 

Of heb je een andere vraag? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met onze recruiters.