Overslaan naar content

Kom werken bij Human Concern!

Wie zijn wij?

Bij Human Concern werken we met zogenaamde ‘ervaringsprofessionals’. Dat zijn behandelaars die in hun verleden te maken hadden met een psychische aandoening, vaak een eetstoornis, maar dat hoeft niet per se. De essentie is dat je je eigen kwetsbaarheid, eigen uitdagingen en ervaringen bespreekt. Hierdoor wordt de afstand met cliënten veel kleiner. Dat is de basis voor een vertrouwensrelatie en daarmee voor een effectieve behandeling. Vertrouwen en een prettige omgeving staan centraal in onze aanpak. Onze behandellocaties voelen als een warme huiskamer, waar je lekker met een kussen in je rug op de bank mag ploffen. Hierdoor durven onze cliënten zich eerder open te stellen om zo de weg naar herstel in te slaan.

Human Concern is onderdeel van Forta, een groeiende organisatie voor mentale gezondheidszorg met zo'n 1250 medewerkers. Daar merk je in de praktijk niet zoveel van, totdat je ontdekt hoe het jou kan ondersteunen – bijvoorbeeld voor overleg met een specialist uit een ander vakgebied of de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Ben je enthousiast over ons verhaal en wil je samen met ons verder groeien? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

De vacatures

18 vacatures
Arts (ANIOS) eetstoornissen
  • Den Haag, Zuid-Holland
€ 4.785 - € 7.419 per maand
Basispsycholoog eetstoornissen
  • Amsterdam, Noord-Holland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Basispsycholoog eetstoornissen
  • Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
GGZ-agoog / MWD eetstoornissen
  • Den Haag, Zuid-Holland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
4 van 18 weergegeven

Onze recruiters

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Dennis Bot

+31 6 43160757

Niet gevonden wat je zocht? 

 Of heb je een andere vraag? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met onze recruiters.