Skip to content

Kom werken bij Pi-groep!

Wie zijn wij?

Pi-groep is een organisatie voor de geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen. Ons motto is ‘meer dan zorg’; we zijn ervan overtuigd dat alleen een samenhangende aanpak van zorg, werk en iemands plek in de samenleving tot duurzaam herstel leidt. Ons doel: weerbare, actieve en gezonde generaties die in hun eigen onderhoud kunnen voorzien. We stimuleren onze cliënten om hun talenten te benutten en hun persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen, zodat ze een groter gevoel van eigenwaarde krijgen, eigen verantwoordelijkheid nemen en beter in hun vel zitten. 

Pi-groep biedt zowel poliklinische behandeling als beschermd wonen, begeleiding thuis, dagbesteding en maatschappelijke re-integratie vanuit de basis- en specialistische GGZ. We zijn maatschappelijk betrokken en innovatief, ontwikkelen continu en zetten ons met hart en ziel in voor onze visie en missie.

De vacatures

Ambulant Begeleider GGZAlmere, Flevoland€ 2.870 - € 3.863 per maandPi-groep Flevoland (ambulant)
Begeleider GGZ - team Ambulant (MBO)Drachten, Friesland€ 2.387 - € 3.541 per maandPi-groep Friesland (ambulant)
Begeleider MBO (jong)volwassenen GGZAlmere, Flevoland€ 2.387 - € 3.541 per maandPi-groep Almere (beschermd wonen)
GedragswetenschapperDrachten, Friesland€ 4.108 - € 5.335 per maandPi-groep Drachten (beschermd wonen)
4 van 12 weergegeven

Onze recruiters

Jessica Walkley

+31 6 43160762

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Vivianne Janson

+31 6 36220531

Niet gevonden wat je zocht? 

Of heb je een andere vraag? Laat ons hier weten wat je wel zoekt. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste collega's.