Overslaan naar content

Kom werken bij Pi-groep!

Wie zijn wij?

Pi-groep is een organisatie voor de geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen. Ons motto is ‘meer dan zorg’; we zijn ervan overtuigd dat alleen een samenhangende aanpak van zorg, werk en iemands plek in de samenleving tot duurzaam herstel leidt. Ons doel: weerbare, actieve en gezonde generaties die in hun eigen onderhoud kunnen voorzien. We stimuleren onze cliënten om hun talenten te benutten en hun persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen, zodat ze een groter gevoel van eigenwaarde krijgen, eigen verantwoordelijkheid nemen en beter in hun vel zitten. Pi-groep biedt zowel poliklinische behandeling als beschermd wonen, begeleiding thuis, dagbesteding en maatschappelijke re-integratie vanuit de basis- en specialistische GGZ. We zijn maatschappelijk betrokken en innovatief, ontwikkelen continu en zetten ons met hart en ziel in voor onze visie en missie.

Pi-groep is onderdeel van Forta, een groeiende organisatie voor mentale gezondheidszorg met zo'n 1250 medewerkers. Daar merk je in de praktijk niet zoveel van, totdat je ontdekt hoe het jou kan ondersteunen – bijvoorbeeld voor overleg met een specialist uit een ander vakgebied of de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Ben je enthousiast over ons verhaal en wil je samen met ons verder groeien? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

De vacatures

Basispsycholoog
  • Lelystad, Flevoland
€ 3.541 - € 5.335 per maandPi-groep Lelystad
Basispsycholoog
  • Drachten, Friesland
€ 3.541 - € 5.335 per maandPi-groep Drachten
Begeleider (jong)volwassenen GGZ (MBO)
  • Almere, Flevoland
€ 2.387 - € 3.541 per maandPi-groep Almere (beschermd wonen)
GZ-psycholoog
  • Drachten, Friesland
€ 4.108 - € 6.264 per maandPi-groep Drachten
4 van 10 weergegeven

Onze recruiters

Jessica Walkley

+31 6 43160762

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Niet gevonden wat je zocht? 

Of heb je een andere vraag? Laat ons hier weten wat je wel zoekt. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste collega's.