Overslaan naar content

Kom werken bij PSYTREC!

Wie zijn wij?

Bij PSYTREC verrichten we dagelijks wonderen. Althans, dat horen we van onze cliënten. Nadat ze jarenlang gebukt gingen onder (complexe) PTSS, is driekwart binnen een aantal dagen klachtenvrij. Je begrijpt, dat is echt uniek. Door de intensieve behandeling met een combinatie van EMDR, Exposure, therapeutrotatie en veel sport en beweging in de buitenlucht hebben we een geweldig effectieve combinatie te pakken. Toch zijn we er nog lang niet. Daarom doen we veel aan wetenschappelijk onderzoek, opleiden en het delen van kennis. Dat laatste nemen we bijzonder serieus. Met onze PSYTREC Academy delen we onze kennis in binnen- en buitenland, zodat zoveel mogelijk mensen de beste behandeling kunnen krijgen.

PSYTREC is onderdeel van Forta, een groeiende organisatie voor mentale gezondheidszorg met zo'n 1250 medewerkers. Daar merk je in de praktijk niet zoveel van, totdat je ontdekt hoe het jou kan ondersteunen – bijvoorbeeld voor overleg met een specialist uit een ander vakgebied of de mogelijkheid om een opleiding te volgen. Ben je enthousiast over ons verhaal en wil je samen met ons verder groeien? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Onze recruiters

Nora van Ouwerkerk

+31 6 43265086

Dennis Bot

+31 6 43160757

Niet gevonden wat je zocht? 

Of heb je een andere vraag? Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op met onze recruiters.