Overslaan naar content

Systeemtherapeut

  • Doetinchem
€ 3.541 - € 5.335 per maandDokter Bosman Doetinchem

Functieomschrijving

Heb jij als systeemtherapeut de passie om veerkracht en verbinding te bevorderen binnen gezinnen en volwassen relaties? Sluit je aan bij ons team in Doetinchem en maak het verschil! 


Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ aan en werkt vanuit de visie: "psychologie van nu". Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Het grootste verschil met andere organisaties zit 'm niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. We geloven in het kijken naar de eigen regie, de omgeving en de context van het leven van de cliënt. Op die manier kunnen we zorg op maat leveren en krijgen onze cliënten meer inzicht in zichzelf en hun situatie. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.


Dokter Bosman in Doetinchem bestaat uit zowel een volwassenenteam als een kind- en jeugdteam. Samen vormen zij een hechte groep met ieder zijn eigen expertise. Er is een nauwe samenwerking waarin kennis wordt gedeeld en we elkaar mooi aanvullen. Als systeemtherapeut kun je in beide teams een belangrijke rol vervullen. Ons team staat voor gelijkwaardigheid, collegialiteit, samenwerking en plezier maken. We zijn open naar elkaar en zetten elkaar in zijn of haar kracht, ieder heeft een eigen bijdrage. Het volwassenenteam bestaat uit twee GZ-psychologen, drie basispsychologen, een psychiater en een psychomotorisch therapeut. Het kind- en jeugdteam bestaat uit GZ-psychologen, orthopedagogen en psychologen. Er is tevens een collega systeemtherapeut.


Als systeemtherapeut bij ons speel je een cruciale rol in het uitvoeren van contextueel- en gezinsdiagnostisch onderzoek. Je draagt bij aan de diagnostiek en indicatiestelling en rapporteert nauwkeurig en correct. Je richt je op het behandelen van cliënten en hun (gezins)systeem om inzicht en verbetering in de interactiepatronen te bevorderen. Je bewaakt het systemisch perspectief, zowel voor de cliënten als voor je collega’s tijdens multidisciplinaire overleggen. Daarnaast geef je advies aan collega's op basis van jouw expertise. In samenwerking met andere behandelaren stel je behandeldoelen op en lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons interne hulpaanbod.


Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen,  daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 60);
  • Een fijne werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Een afgeronde WO opleiding orthopedagogiek, psychologie of vergelijkbaar (of HBO SPV met een BIG registratie en inschrijving beroepsregister);
  • NVRG opleiding tot Systeemtherapeut, in het bezit van een SKJ en AGB;
  • Je bent beschikbaar op maandag en/of woensdag.


Hebben wij je interesse gewekt?

Neem dan contact op met Lindy den Braber of Lucienne van den Hoogen. Zij staan klaar om je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lindy of Lucienne contact met je kan opnemen. Lindy is bereikbaar via braber@dokterbosman.nl en 06-43160753. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Op locatie
  • Doetinchem, Gelderland, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Dokter Bosman Doetinchem

of