Overslaan naar content

Systeemtherapeut kind & jeugd

 • Zwolle
€ 3.541 - € 5.335 per maandDokter Bosman Zwolle

Functieomschrijving

Wil jij als systeemtherapeut een waardevolle rol vervullen in het bevorderen van gezonde interactiepatronen binnen gezinnen en systemen? Kom ons team kind en jeugd in Zwolle versterken bij Dokter Bosman, een toonaangevende aanbieder van basis- en specialistische GGZ. Met onze persoonlijke aanpak en de visie van de "psychologie van nu" bieden wij jou de ideale omgeving om jouw passie voor maatwerk en verbetering tot uiting te brengen.


Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ aan en werkt vanuit de visie: "psychologie van nu". Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Het grootste verschil met andere organisaties zit 'm niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar de oplossing die we de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk. We geloven in het kijken naar de eigen regie, de omgeving en de context van het leven van de cliënt. Op die manier kunnen we zorg op maat leveren en krijgen onze cliënten meer inzicht in zichzelf en hun situatie. We helpen onze cliënten verder door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.


Het team van Zwolle staat bekend om hun hechte en betrokken karakter. In dit team ga je samenwerken met 12 gepassioneerde collega's, waaronder GZ-psychologen, orthopedagoog-generalisten, basispsychologen, orthopedagogen, een jeugdarts en een gastvrouw. Zodra de gelegenheid zich voordoet, openen de collega's graag de deuren van hun kamers om betrokkenheid te waarborgen. Op een laagdrempelige manier houden ze contact met elkaar en weten ze elkaar te vinden voor kennisuitwisseling. Je krijgt de ruimte voor meedenken en eigen initiatief. We hechten veel waarde aan onze positieve sfeer. We zijn duidelijk en transparant, naar zowel met elkaar als naar de cliënten. We geloven in het kijken naar de eigen regie, de omgeving en de context van het leven van de cliënt. Op die manier kunnen we zorg op maat leveren en krijgen onze cliënten meer inzicht in zichzelf en hun situatie.


Als systeemtherapeut bij ons speel je een belangrijke rol in het verrichten van contextueel- en gezinsdiagnostisch onderzoek. Je draagt bij aan diagnostiek en indicatiestelling, waarbij je op correcte wijze rapporteert. Jouw focus ligt op het behandelen van cliënten en hun (gezins)systeem om inzicht en verbetering in de onderlinge interactiepatronen te bewerkstelligen. Je bewaakt het systemisch perspectief, zowel voor de cliënten als voor je collega's in het multidisciplinaire overleg. Daarnaast geef je advies aan collega's op basis van jouw expertise. In samenwerking met andere behandelaren stel je behandeldoelen op en lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons interne hulpaanbod. We verwelkomen graag in onze positieve, hechte en betrokken team. Zodra het mogelijk is, openen de collega's de deuren van hun kamers om de fijne sfeer te waarborgen. Ze weten elkaar te vinden, op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak. In dit team ga je samenwerken met 12 gepassioneerde collega's, waaronder GZ-psychologen, orthopedagoog-generalisten, basispsychologen, orthopedagogen, een jeugdarts en een gastvrouw.


Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen,  daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 60);
 • Gevarieerde werkzaamheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Een afgeronde WO opleiding orthopedagogiek, psychologie of vergelijkbaar;
 • NVRG opleiding tot Systeemtherapeut;
 • In het bezit van een SKJ registratie;
 • Gezien het brede werkveld is er veel afwisseling binnen en tussen de werkdagen en is een flexibele opstelling belangrijk.


Hebben wij je interesse gewekt?

Neem dan contact op met Lucienne van den Hoogen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089.Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland
€ 3.541 - € 5.335 per maand
Dokter Bosman Zwolle

of