Overslaan naar content

Systeemtherapeut eetstoornissen

  • Amsterdam
€ 4.108 - € 6.264 per maandHuman Concern Amsterdam

Functieomschrijving

Ben jij systeemtherapeut en spreekt het jou aan om zonder vaste protocollen te werken met complexe problematiek? Bij Human Concern krijg je de ruimte om je creativiteit en persoonlijkheid mee te nemen in de manier waarop je cliënten faciliteert in hun behandeling. Iets voor jou? Lees dan snel verder!


Wij zijn Human Concern, een gespecialiseerde GGZ instelling voor eetstoornissen die specialistische zorg, waaronder CGT, schematherapie en EMDR combineert met zorg vanuit levenservaring. Bij Human Concern geloven we in een holistische benadering waarin niet enkel gefocust wordt op de symptomen van de eetstoornis, maar ook veel aandacht is voor de functie van de eetstoornis, de triggers en instandhoudende factoren. We werken met een specifieke groep cliënten die bewust voor onze therapeutische behandelvisie kiezen en daarvoor ook de benodigde motivatie inbrengen.


Onafhankelijk onderzoek toont aan dat werken vanuit gelijkwaardig, wezenlijk contact een bepalende factor kan zijn voor het succesvol behandelen van eetstoornissen. Vanuit de visie van Human Concern werken wij hiervoor met ervaringsprofessionals, dit zijn o.a. GGZ-agogen en basispsychologen die zelf zijn hersteld van een eetstoornis of een vergelijkbaar life changing event en hebben geleerd om deze ervaring professioneel in te zetten tijdens de behandeling. Als systeemtherapeut ben jij een belangrijke schakel in het leveren van kwalitatief hoge en effectieve zorg door je inhoudelijke expertise en rol binnen het multidisciplinaire team.


Jij als systeemtherapeut binnen ons team

Vanuit de visie van Human Concern werk je als systeemtherapeut in een gelijkwaardig multidisciplinair team. Als systeemtherapeut verricht je diagnostisch onderzoek en verzorg je systeemtherapie voor zowel cliënten als gezinnen en partners van cliënten. Bovendien is het in overleg mogelijk om bij te dragen aan onderzoek.


Je komt te werken op onze hoofdlocatie in Amsterdam. Binnen het team werk je samen met een collega systeemtherapeut, twee diëtisten, dertien ervaringsprofessionals, vier regiebehandelaren, twee artsen, twee psychiaters en een frontoffice medewerker. Er heerst een informele sfeer. De collega´s durven zich open en kwetsbaar op te stellen. De betrokkenheid en toewijding zijn hoog en samen onderzoeken we continu hoe we onze cliënten nog beter kunnen helpen.


Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;
  • Een salaris tussen 4108 en 6264 euro per maand o.b.v. 36 uur;
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan zowel de organisatie, het team en de behandelvisie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een erkend systeemtherapeut en lid van de NVRG;
  • Je bent 16 uur per week beschikbaar. Je bent in ieder geval beschikbaar op donderdag. Wil je liever meer uren werken? Dan is het mogelijk om deze functie te combineren met het werk als systeemtherapeut op onze locatie in Den Haag;
  • Je bent enthousiast over onze behandelvisie waarin nabijheid en gelijkwaardigheid centraal staan;
  • Je gaat samen met het team de uitdaging aan om verder te kijken dan de symptomen alleen.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@humanconcern.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@humanconcern.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Human Concern Amsterdam

of