Overslaan naar content

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

  • Nijmegen
€ 3.076 - € 4.785 per maandDokter Bosman Nijmegen

Functieomschrijving

Spreekt het jou aan om als sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) te werken in een klein team waar je zelf de regie hebt en de functie mag opzetten en invullen? Lees dan vooral verder! 


Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door jou en de behandelaars zelf. Spreekt dit je aan, dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou bij ons Autisme Kenniscentrum in Nijmegen! Hoewel bij alle cliënten (een vermoeden van) autisme speelt, is de doelgroep zeer gevarieerd en is ons behandelaanbod dan ook heel divers.


Autisme Kenniscentrum in Nederland

Het Autisme Kenniscentrum, onderdeel van Dokter Bosman, is er voor volwassenen vanaf 18 jaar met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis (ASS) en comorbide problematiek op het gebied van ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, depressie of angst- en persoonlijkheidsproblematiek. Wij vinden het belangrijk om de bevindingen van wetenschappelijk onderzoek over kwaliteit van leven bij ASS in de praktijk toe te passen. Het Autisme Kenniscentrum biedt enkelvoudige of meer complexe diagnostiek en biedt ook behandelmogelijkheden.


In Nijmegen hebben wij een fijn team met GZ-psychologen, orthopedagoog-generalist, psychiater en psychologen. We werken nauw, respectvol en niet te vergeten met veel plezier samen. Ook na werktijd is er tijd voor sociaal contact en ontspanning. Dit is ons team en we verwelkomen je dan ook graag om ons team uit te breiden met inzet van je kennis en gezelligheid.


Een sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij het AKC is onmisbaar in de behandeling waar, bij de meeste cliënten (een vermoeden van) autisme speelt, ook bijkomende problematiek voorbij komt. Als SPV kijk je niet enkel naar de cliënt als individu, maar kijk je naar de gehele sociaal -maatschappelijke context. In deze functie ben je de verlengde arm van de psychiater en vul je het team van behandelaren aan, waardoor een integrale behandeling mogelijk is. Je bent een schakel tussen de cliënt en de verschillende betrokken partijen, zowel binnen als buiten de organisatie. Tevens bieden wij ook een volledig ambulante behandeling aan, waarbij je in jouw rol als SPV huisbezoeken aflegt. Je biedt ondersteuning, begeleiding en advies op maat, waarbij je rekening houdt met de individuele behoeften en mogelijkheden van de cliënt. Onze  cliënten hebben een normale tot hogere intelligentie. Met het gehele team van professionals werk je nauw samen om de beste zorg te bieden aan onze cliënten.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) met BIG-registratie;
  • Een AGB registratie of deze kan je aanvragen;
  • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat bieden wij?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 55);
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Een aanstelling tussen 32 en 36 uur per week, passend bij jouw wensen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen


Iets voor jou?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lucienne van den Hoogen of Lindy den Braber. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 3.076 - € 4.785 per maand
Dokter Bosman Nijmegen

of