Overslaan naar content

Medewerker Servicedesk

 • Rotterdam
€ 2.387 - € 3.541 per maandForta Services

Functieomschrijving

Forta is een netwerk van zelfstandige GGZ labels. De afdeling Forta Services is het overkoepelende servicebedrijf dat zorgt voor ondersteuning aan alle labels, ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte Service Desk Medewerker.


Functieomschrijving

Als Servicedesk Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en gebruikers. Je speelt een cruciale rol in het bieden van uitstekende ondersteuning en het oplossen van technische problemen. Je zorgt ervoor dat alle vragen en problemen snel en efficiënt worden afgehandeld.

Onder jouw taken en verantwoordelijkheden vallen het beantwoorden van alle inkomende telefoongesprekken en binnenkomende mails. Ook registreer en categoriseer je taken en incidenten in het ticketsysteem waar we mee werken. Je zorgt voor het bieden van technische ondersteuning en oplossingen op afstand, waarbij je complexe problemen escaleert naar de tweede- en derdelijns support teams. Als spin in het web ben je constant de voortgang van openstaande tickets aan het monitoren en zorg je voor tijdige opvolging. Samen met je collega's bied je gebruikersondersteuning voor software en hardware en draag je bij aan de kennisbank door het documenteren van oplossingen en procedures. Uiteindelijk zorgen we zo voor het waarborgen van klanttevredenheid door vriendelijk en professioneel te communiceren.


Wij zijn Forta!

Wat begon op een zolderkamer is uitgegroeid tot een mooi bedrijf waar meerdere (zorg)bedrijven bij zijn aangesloten. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. Dat doen wij voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Naast reguliere GGZ hebben wij ook expertise gericht op complex trauma, eetstoornissen, intercultureel, wonen en maatschappelijke re-integratie. Inmiddels doen we dit met ruim 1500 inspirerende en gepassioneerde zorgverleners, en nog elke dag zien we kansen op de arbeidsmarkt die we graag volop benutten. Het netwerk bestaat uit Forta Services, Forta Volwassenen, Forta Jeugd, Forta Intercultureel, Forta POH-GGZ, Forta Opleidingen, PSYTREC, de Pi-Groep, Human Concern, Dokter Bosman, In de Bres, de Jonge Krijger en Quality Coaching. Enthousiasme, korte lijnen en professionaliteit maken bij ons het verschil.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een opleiding richting ICT, MBO/HBO-werk- en denkniveau en relevante werkervaring;
 • Je bent beschikbaar voor 36 uur per week;
 • Je kunt goed zelfstandig aan de slag, weet precies waar je wanneer moet inspringen en kunt ook in teamverband goed samenwerken;
 • Je hebt goede kennis van Google Workspace omgeving & administratie
 • Je hebt een uitstekend probleemoplossend vermogen en stess komt in jouw woordenboek niet voor;
 • Je werkt klantgericht, proactief en bent een teamspeler.


Jij zorgt voor onze collega's, wij zorgen voor jou.

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. We investeren graag in je. En stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

 • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek, maar je mag uitgaan van FWG 40;
 • Een fijne en dynamische werkomgeving met een groeiend team vol gepassioneerde collega’s die werken vanuit hun hart;

 • De mogelijkheid om - na de inwerkperiode - gedeeltelijk vanuit huis te werken;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, een 8,33% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding. En tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons dan je gemotiveerde brief en cv via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie!

Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@forta.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag | Wil je liever eerst informeel kennismaken? Dat kan!


**Solliciteren kan tot 15 augustus, hierna sluiten we de vacature.

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.387 - € 3.541 per maand
Forta Services

of