Overslaan naar content

Secretaresse

  • Schiedam
€ 2.272 - € 3.218 per maandForta Jeugd Schiedam

Functieomschrijving

Als secretaresse weet jij als geen ander hoe je anderen klantgericht te woord staat. Jij staat bekend om jouw georganiseerde werkwijze en het geeft jou energie om cliënten, hun naasten en behandelaren te ondersteunen.


Wij, Forta Jeugd, zetten ons elke dag opnieuw in om meer te kunnen betekenen voor kinderen, jongeren en/of gezinnen met psychische problemen. Dit doen wij met een breed zorgaanbod vanuit de specialistische GGZ (geestelijke gezondheidszorg). De klachten plaatsen wij altijd binnen de context van het kind of de adolescent: gezin, vrienden en school.


Naast onze praktijk in Schiedam, hebben wij een praktijk in Gouda en Rotterdam en bieden wij begeleiding en behandeling binnen wijkteams Vlaardingen en Schiedam. 

Deze vacature is voor onze locatie in Schiedam. Je bent de schakel tussen de cliënten (hun naasten) en de behandelaren. Je verwerkt de aanmeldingen (via website/mail), eventuele wijzigingen en pakt de bijbehorende administratieve werkzaamheden op. Je maakt hiervoor gebruik van het medisch patiëntendossier. Als secretaresse ben jij de expert in plannen, agendabeheer en overzicht bewaken. Jij maakt een optimale cliënten planning voor de behandelaren. Wanneer jij volledig bent ingewerkt op de planning word je ook het eerste aanspreekpunt voor cliënten zowel op locatie als per mail en telefonisch.


Samen bereik je meer, je bent daarom echt onderdeel van het multidisciplinaire team en werkt samen met de secretaresses van de andere behandellocatie. Jouw werk wordt gewaardeerd, want het levert actief een bijdrage aan de kwaliteit van onze zorg en jouw proactieve ideeën zorgen dat we elke dag een beetje beter kunnen worden.


Wij zoeken een kindvriendelijke secretaresse. Maar ook in contact staan met zowel jong als oud gaat jou goed af. Je hebt een open houding waardoor iedereen zich welkom voelt vanaf het eerste moment. Je staat stevig in je schoenen en kunt goed omgaan met lastige (telefonische) gesprekken. Bovendien beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Bij voorkeur vergelijkbare werkervaring;
  • Ervaring met een EPD (elektronisch patiëntendossier) zoals Medicore is een pré;
  • Een sterke persoonlijke motivatie;
  • Je bent beschikbaar voor 16 uur per week, onze voorkeur gaat uit naar de donderdag en vrijdag.


Wat mag je van ons verwachten?

De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen. Wij werken vanuit een hecht team waarbij werkgeluk voorop staat en ruimte is voor jouw initiatieven. Het team is betrokken, collegiaal en heeft een open cultuur. 

  • Een werkplek binnen een team van ervaren secretaresses. Het team kenmerkt zich door een betrokken en collegiale werksfeer;
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 35);
  • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Solliciteer! 
Dus, ben je enthousiast ? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lucienne van den Hoogen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@forta.nl en 06-43265089. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Schiedam, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.272 - € 3.218 per maand
Forta Jeugd Schiedam

of