Overslaan naar content

Psychiater kind & jeugd in de wijk

  • Utrecht
€ 6.050 - € 10.376 per maandDokter Bosman Utrecht (Spoor030)

Functieomschrijving

Dokter Bosman zoekt een bevlogen psychiater die zich wil inzetten voor onze gespecialiseerde jeugdhulp binnen ons integrale zorgnetwerk, Spoor 030 (in samenwerking met Pluryn en Timon). Ben jij bereid om deze uitdagende dynamiek aan te gaan? 

Dokter Bosman
biedt basis- en specialistische GGZ voor kind, jeugd en volwassenen aan op verschillende locaties in Nederland. Wij hanteren een persoonlijke, praktische een positieve aanpak. In het Oostelijke gedeelte van Utrecht bieden wij vanuit Spoor 030 - een samenwerking met Pluryn en Timon - specialistische jeugdhulp. Wij leveren begeleiding en behandeling door de inzet van buurgerichte specialistische wijkteams, zowel op locatie als bij gezinnen thuis. Bij Dokter Bosman hechten we veel waarde aan sterke samenwerkingsverbanden, waaronder die met buurtteams en huisartsen. We beschouwen de expertise van Spoor 030 als een waardevolle aanvulling hierop. Onze behandelteams bestaan uit een diverse groep professionals, met onder andere psychiaters, GZ-psychologen, orthopedagogen, psychologen, vaktherapeuten, systeemtherapeuten en systemisch werkers. Voor meer informatie over Spoor 030, kun je een kijkje nemen op https://spoor030.nl.


Als psychiater kind & jeugd zorg je voor een bijdrage in het diagnosticeren en behandelen psychische klachten van de kinderen en jongeren passend binnen de zorgprogramma’s vanuit de medisch-psychiatrische discipline. Je doet psychiatrisch onderzoek op consultatieve basis en stelt het medicatiebeleid vast en voert het uit. Ook draag je bij aan het bepalen van de benodigde behandelingen en het opstellen van behandelplannen, soms met medicatie als onderdeel. Snel overleg met collega's is essentieel voor onze aanpak. Er liggen nog verschillende ontwikkelingsvragen voor de toekomst en je krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan het innoveren van het zorglandschap en om samen met andere ambitieuze collega's Spoor 030 verder op te bouwen. We zoeken een psychiater die zich wil vastbijten in de meest complexe hulpvragen uit de wijk. Je krijgt te maken met een breed scala aan hulpvragen, variërend van forensische problematiek, multiprobleemgezinnen en scheidingsproblematiek tot rouw- en verliesverwerking, verbindend gezag, signs of safety, trauma sensitief werken, cultureel sensitief werken, expertise op het gebied van ADHD, hechting, autisme, LVB, thuiszittersproblematiek, zelfbeschadigend of suïcidaal gedrag, dwang, angststoornissen, KOPP-problematiek en seksueel grensoverschrijdend gedrag.


Wat bieden wij?
Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. De persoon is altijd belangrijker dan het profiel en diversiteit wordt gevierd. Wij gaan daarom graag in gesprek over de verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (Medisch Specialisten);
  • De vacature betreft 24 uur per week, met mogelijke uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. De werkdagen zijn in overleg;
  • Een uitdagende functie binnen een organisatie met korte lijnen, waar jouw inbreng en expertise op waarde worden geschat;
  • Mogelijkheid om jouw creativiteit, vermogen om problemen op te lossen en eigen initiatief te benutten;
  • De inhoud is leidend, en dat betekent veel minder bureaucratie;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Academische opleiding geneeskunde en een medisch specialistische vervolgopleiding tot psychiater;
  • Ook als je binnenkort geregistreerd zult zijn als psychiater kun je reageren.


Is je interesse gewekt?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lucienne van den Hoogen of Vivianne Janson! Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Vivianne is bereikbaar via 06-36220531 - janson@dokterbosman.nl - Klik hier om direct met Vivianne te chatten. Bij Dokter Bosman doen we niet moeilijk met motivatiebrieven of verplichte cv's. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne of Vivianne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 6.050 - € 10.376 per maand
Dokter Bosman Utrecht (Spoor030)

of