Overslaan naar content

Psychiater kind & jeugd

 • Zutphen
 • Ruurlo
 • Arnhem
 • Doetinchem
+3 meer
€ 6.050 - € 10.376 per maandDokter Bosman Doetinchem

Functieomschrijving

Ben jij een gepassioneerde kinder- en jeugdpsychiater die het leuk vindt om cliënten te helpen hun veerkracht te ontdekken? Wil je jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na een diagnose een persoonlijke aanpak voor onze cliënten te ontwikkelen? Dan verwelkomen wij je graag in ons team in Doetinchem. Bovendien zijn er interessante mogelijkheden voor een combinatie met andere teams in de regio!


Wat ga je doen?

Als psychiater speel je een cruciale rol in het bevorderen van de eigen regie en mentale gezondheid van je cliënten. Samen met hen werk je naar een doel, een 'stip op de horizon'. Gebruik makend van de bestaande richtlijnen en behandelprotocollen. We vertrouwen op jouw kennis en expertise om de cliënt optimaal te ondersteunen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je talenten en creativiteit ten volle te benutten.
In nauwe samenwerking met je collega's zorg je voor een persoonlijke aanpak voor elke cliënt. Je bent betrokken bij zowel de diagnostische als de behandelfase. Tijdens multidisciplinair overleg geef je advies, zowel gevraagd als ongevraagd. Je draagt jouw expertise bij aan het diagnostische proces en stemt daar je persoonlijke aanpak op af. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorschrijven van medicatie op basis van jouw indicatie. Samen met het team evalueer je de voortgang van de behandeling en pas je deze zo nodig in overleg met de cliënt en zijn omgeving aan.
In crisissituaties denk je actief mee over interventies, in samenspraak met onze regiebehandelaren. Ook neem je elke zes weken deel aan ons specialistenoverleg, waar je samenkomt met andere psychiaters, jeugdartsen en klinisch psychologen van Dokter Bosman. Samen ondersteunen jullie elkaar waar nodig.


Onze groep psychiaters werd eind 2023 door de NvVP als "uitstekend" beoordeeld, en fungeert als een inspirerend voorbeeld voor andere organisaties. We streven ernaar de komende jaren een essentiële rol te spelen in effectieve en doelgerichte behandelingen volgens beroepsrichtlijnen. Doe jij ook mee?


Dokter Bosman Doetinchem

Bij Dokter Bosman draait het om meer dan alleen een baan. Wij bieden basis- en specialistische GGZ met een persoonlijke aanpak. Hier zijn het de cliënten en behandelaars die de koers bepalen. Onze kracht ligt in maatwerkoplossingen, waardoor cliënten en hun omgeving beter kunnen omgaan met het dagelijks leven. Bij Dokter Bosman geloven we in actie en vertrouwen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid, waardoor je autonoom kunt werken en de beste zorg kunt bieden. Wij zijn een platte organisatie waar teams de vrijheid hebben om hoogwaardige zorg naar eigen inzicht te leveren. 


Ons kind- en jeugdteam in Doetinchem bestaat uit een gepassioneerde groep van zes professionals met diverse specialismen. Het is een jong en gemengd team dat de afdeling deelt met het volwassenenteam. Het kind- en jeugdteam bestaat uit een systeemtherapeut, GZ-psychologen, orthopedagogen en psychologen. Er is tevens een collega psychiater in het volwassenenteam. Het team vormt een veilige basis, is betrokken en kijkt naar elkaar om. We combineren humor met hard werken en hebben oog voor het hele systeem. We zijn flexibel in samenwerking met ketenpartners.

Bij Dokter Bosman is er ruimte voor eigen initiatief en kun je je takenpakket naar wens samenstellen. Vertel ons jouw wensen; we gaan graag met je in gesprek.


Wij hebben een krachtige samenwerking met I-Nova Zorg. Een coöperatie voor complexe opvoed vraagstukken, ambulante begeleiding en behandeling, arbeidsmatige dagbesteding, basis- en specialistische GGZ en beschermd wonen in de Achterhoek. Klik hier voor meer informatie.


Wat mag je van ons verwachten?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (medisch specialisten schaal);
 • Ook als psychiater met een eigen onderneming ben je van harte welkom;
 • Deze functie is te combineren met Ruurlo, Zutphen en/of Arnhem;
 • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
 • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Academische opleiding geneeskunde en een medisch specialistische vervolgopleiding tot psychiater;
 • Ook als je binnenkort geregistreerd zult zijn als psychiater kun je reageren.


Meer weten?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor de kinderen- en jeugdigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lindy of Lucienne! Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy.   Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Bij Dokter Bosman doen we niet moeilijk met motivatiebrieven of verplichte cv's. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lindy of Lucienne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
 • Zutphen, Gelderland, Nederland
 • Ruurlo, Gelderland, Nederland
 • Arnhem, Gelderland, Nederland
 • Doetinchem, Gelderland, Nederland
+3 meer
€ 6.050 - € 10.376 per maand
Dokter Bosman Doetinchem

of