Overslaan naar content

Psychiater kind & jeugd

  • Zutphen
€ 6.050 - € 10.376 per maandDokter Bosman Zutphen

Functieomschrijving

Als kind- en jeugdpsychiater in Zutphen kom je te werken in een enthousiast, leergierig team dat jou met open armen verwelkomt. Je kunt rekenen op afgebakend werk binnen een kader dat ruimte biedt voor eigen initiatief en regie. Bovendien is onze diverse doelgroep in de specialistische jeugd GGZ een bron van afwisselende hulpvragen. Kortom, een boeiende en uitdagende plek!


Bij Dokter Bosman draait het niet alleen om een baan, maar om veel meer. Wij bieden basis- en specialistische GGZ aan, en werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons worden de toon en de koers niet bepaald door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Onze kracht ligt in op maat gemaakte oplossingen, zodat cliënten en hun omgeving beter kunnen omgaan met het dagelijks leven. We geloven in actie en werken met vertrouwen. Bij Dokter Bosman krijg je veel verantwoordelijkheid, zodat je autonoom kunt werken en de beste zorg kunt bieden. Wij zijn een platte organisatie waar teams naar eigen inzicht hoogwaardige zorg kunnen leveren.


In Zutphen wacht een bijzonder team op jou, waar betrokkenheid, passie voor het vak en een goede dosis humor de boventoon voeren. Het team bestaat uit 9 collega's: een basisarts, twee orthopedagoog-generalisten, een psychomotorisch therapeut, een basispsycholoog en vier orthopedagogen. Het hele team is geschoold in de CGT, sommigen aanvullend met de ACT, EMDR en systeemtherapie. Eén van onze collega's volgt een opleiding tot systeemtherapeut. Als psychiater vind je bij ons een perfecte omgeving waar alles op rolletjes loopt, maar waar we nog één belangrijk puzzelstukje missen: jou!


Over de functie

Bij ons krijg je niet alleen de vrijheid om te behandelen, maar ook de ruimte om actief mee te denken. Onze aanpak is persoonlijk en jij als specialist speelt een belangrijke rol in de diagnostiek en behandeling. De behandelingen zijn gericht op kinderen en jongeren tussen de zes en achttien jaar oud die te maken hebben met emotionele klachten, gedragsproblemen en/of schoolproblematiek. We zien kinderen met onder andere ADHD, autisme, hechtingsproblematiek, angst- en stemmingsklachten. Wij betrekken het hele systeem bij de zorgvraag. Je hebt een actieve rol in het begeleiden van intakes, het uitvoeren van psychiatrisch onderzoek, het bieden van behandeling en het voorschrijven van medicatie volgens de geldende richtlijnen. Als regiebehandelaar ben je betrokken bij de zorgvraag, het behandelplan, de voortgang van de behandeling en in geval van crisissituaties. Je hebt regelmatig contact met je behandelende collega's, verwijzers en andere betrokkenen. Tot slot geef je waardevol advies tijdens multidisciplinaire overleggen, werkoverleggen, intervisies en kennismomenten.


Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij Dokter Bosman betekent dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen. Onze voorwaarden zijn conform de cao GGZ, de specialistenschaal. Je ontvangt een scholingsbudget volgens de AMS en krijgt korting voor geaccrediteerde opleidingen. Ook als psychiater met een eigen onderneming ben je van harte welkom! Daarnaast is een combinatie met onze locatie in Ruurlo mogelijk.


In 2023 werden we door de NvVP beoordeeld als "uitstekend", en we fungeren als een inspirerend voorbeeld voor andere organisaties. Dit is mede te danken aan ons specialistenoverleg, een overleg waar we samenkomen met andere psychiaters, jeugdartsen en klinisch psychologen van Dokter Bosman. Onze psychiaters bundelen de krachten om collega's te ondersteunen, bijvoorbeeld in crisissituaties met een handige achterwacht. En maak je geen zorgen, dit gebeurt nooit buiten je werktijden. Ons doel voor de komende jaren is om een cruciale rol te blijven spelen in het leveren van effectieve en doelgerichte behandelingen volgens de hoogste beroepsrichtlijnen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Academische opleiding geneeskunde en een medisch specialistische vervolgopleiding tot psychiater;
  • Ook als je binnenkort geregistreerd zult zijn als psychiater kun je reageren;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 8 uur per week.


Hebben wij je interesse gewekt?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lindy of Lucienne. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089.

Op locatie
  • Zutphen, Gelderland, Nederland
€ 6.050 - € 10.376 per maand
Dokter Bosman Zutphen

of