Overslaan naar content

Psychiater kind & jeugd

 • Ruurlo
 • Zutphen
 • Doetinchem
 • Arnhem
+3 meer
€ 6.050 - € 10.376 per maandDokter Bosman Ruurlo

Functieomschrijving

Ben jij een bevlogen psychiater kind & jeugd die graag cliënten helpt om hun veerkracht te vinden? Wil jij jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijke aanpak te creëren voor onze cliënten? Dan heten wij jou van harte welkom in ons team in Ruurlo. Bovendien zijn er interessante mogelijkheden voor een combinatie met andere teams in de regio!


Wat ga je doen?

Als psychiater speel je een essentiële rol in het bevorderen van de eigen regie en mentale gezondheid van je cliënten. Samen met hen werk je toe naar een doel, een 'stip op de horizon'. Dit bereik je volgens de geldende richtlijnen en behandelprotocollen. We vertrouwen op jouw kennis en expertise om de cliënt op de best mogelijke manier te helpen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je talenten en creativiteit optimaal in te zetten. In nauwe samenwerking met je collega's zorg je voor een persoonlijke aanpak voor elke cliënt. Je speelt een belangrijke rol in zowel de diagnostiek- als de behandelfase. Tijdens multidisciplinair overleg geef je advies, zowel op verzoek als ongevraagd. Je voegt jouw expertise toe aan het diagnostische proces en stemt de persoonlijke aanpak daarop af. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorschrijven van medicatie op basis van jouw indicatie. Samen met het team evalueer je de voortgang van de behandeling. Indien nodig pas je deze in overleg met de cliënt en zijn omgeving aan. In crisissituaties denk je actief mee over interventies, in samenspraak met onze regiebehandelaren. Daarnaast neem je elke zes weken deel aan ons specialistenoverleg, waarin je samenkomt met andere psychiaters, jeugdartsen en klinisch psychologen van Dokter Bosman. Samen ondersteunen jullie elkaar waar nodig, ook in crisissituaties. Onze groep psychiaters werd eind 2023 door de NvVP als "uitstekend" beoordeeld, en fungeert als een inspirerend voorbeeld voor andere organisaties. We streven ernaar de komende jaren een essentiële rol te spelen in effectieve en doelgerichte behandelingen volgens beroepsrichtlijnen. Doe jij ook mee?


Dokter Bosman Ruurlo

Bij Dokter Bosman draait het om meer dan alleen een baan. Wij bieden basis- en specialistische GGZ met een persoonlijke aanpak. Onze kracht ligt in maatwerkoplossingen, waardoor cliënten en hun omgeving beter kunnen omgaan met het dagelijks leven. Bij Dokter Bosman geloven we in actie en vertrouwen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid, waardoor je autonoom kunt werken en de beste zorg kunt bieden. Wij zijn een platte organisatie waar teams de vrijheid hebben om hoogwaardige zorg naar eigen inzicht te leveren. Ons team in Ruurlo bestaat uit een gepassioneerde groep van 17 professionals met diverse specialismen. Het team bestaat uit twee artsen, drie GZ-psychologen, twee orthopedagoog-generalisten, een systeemspecialist, een psychomotorisch therapeut, een speltherapeut, een dramatherapeut, vier basispsychologen, drie orthopedagogen en twee gezellige gastvrouwen. We werken graag met het oog voor het hele systeem en zijn flexibel in samenwerking met ketenpartners. Bij Dokter Bosman is er ruimte voor eigen initiatief en kun je je takenpakket naar wens samenstellen. Vertel ons jouw wensen, we gaan graag met je in gesprek.


Wij hebben een krachtige samenwerking met I-Nova Zorg. Een coöperatie voor complexe opvoed vraagstukken, ambulante begeleiding en behandeling, arbeidsmatige dagbesteding, basis- en specialistische GGZ en beschermd wonen in de Achterhoek. Klik hier voor meer informatie.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Academische opleiding geneeskunde en een medisch specialistische vervolgopleiding tot psychiater;
 • Ook als je binnenkort geregistreerd zult zijn als psychiater kun je reageren;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 8 uur per week.


Wat mag je van ons verwachten?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (specialisten schaal);
 • Ook als psychiater met een eigen onderneming ben je van harte welkom;
 • Deze functie is te combineren met Zutphen, Doetinchem en/of Arnhem;
 • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
 • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Meer weten?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor de volwassenen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lindy of Lucienne! Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy.   Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Bij Dokter Bosman doen we niet moeilijk met motivatiebrieven of verplichte cv's. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lindy of Lucienne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
 • Ruurlo, Gelderland, Nederland
 • Zutphen, Gelderland, Nederland
 • Doetinchem, Gelderland, Nederland
 • Arnhem, Gelderland, Nederland
+3 meer
€ 6.050 - € 10.376 per maand
Dokter Bosman Ruurlo

of