Overslaan naar content

Psychiater kind & jeugd

 • Zwolle
€ 6.050 - € 10.376 per maandDokter Bosman Zwolle

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste psychiater kind & jeugd die graag werkt voor een GGZ-organisatie met een onderscheidende aanpak? Heb je de specialistische kennis en ervaring om na diagnose een persoonlijke aanpak te creëren voor onze cliënten? Dan hebben wij een prachtige kans voor jou bij ons team in Zwolle, met een beschikbaarheid van 8 uur per week. We staan klaar om met jou in gesprek te gaan en jouw wensen en mogelijkheden te bespreken!


Bij Dokter Bosman draait het niet alleen om een baan, maar om veel meer. Wij bieden basis- en specialistische GGZ aan, en werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons worden de toon en de koers niet bepaald door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Onze kracht ligt in op maat gemaakte oplossingen, zodat cliënten en hun omgeving beter kunnen omgaan met het dagelijks leven. We geloven in actie en werken met vertrouwen. Bij Dokter Bosman krijg je veel verantwoordelijkheid, zodat je autonoom kunt werken en de beste zorg kunt bieden. Wij zijn een platte organisatie waar teams naar eigen inzicht hoogwaardige zorg kunnen leveren.


Werken bij Dokter Bosman Zwolle

Bij Dokter Bosman werk je samen met collega's om ervoor te zorgen dat cliënten een gepersonaliseerde psychiatrische behandeling krijgen. Als specialist speel je een belangrijke rol in de diagnostische en behandelingsfase. In multidisciplinair overleg geef je gevraagd en ongevraagd advies. Met jouw expertise vul je de behandeling op maat aan door middel van psychiatrisch onderzoek. Zo help je het team om cliënten beter te laten functioneren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het instellen van medicatie op basis van jouw indicatie. Samen met het team evalueer je de behandeling en pas je deze indien nodig aan in overleg met de cliënten en hun omgeving. In crisissituaties beoordeel en intervenieer je in overleg met onze regiebehandelaren. Onze psychiaters ondersteunen elkaar waar nodig, zoals de achterwacht. Daarnaast zijn we trots op ons specialistenoverleg, waar we samenkomen met andere psychiaters, jeugdartsen en klinisch psychologen van Dokter Bosman. In 2023 werden we door de NvVP beoordeeld als "uitstekend", en we fungeren als een inspirerend voorbeeld voor andere organisaties. Ons doel voor de komende jaren is om een cruciale rol te blijven spelen in het leveren van effectieve en doelgerichte behandelingen volgens de hoogste beroepsrichtlijnen. Het team in Zwolle KJ bestaat uit 12 collega's. Allen bevlogen professionals waaronder psychologen, orthopedagogen, opleidelingen, GZ-psychologen, een gastvrouw en een arts.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Academische opleiding geneeskunde en een medisch specialistische vervolgopleiding tot psychiater;
 • Ook als je binnenkort geregistreerd zult zijn als psychiater kun je reageren;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 8 uur per week.


Waarom onze psychiaters het zo leuk vinden om bij Dokter Bosman te werken:

 • Bij ons staan laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie centraal. We werken professioneel en multidisciplinair, met aandacht voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt.
 • De informele en positieve werkrelaties resulteren in een prettige sfeer en samenwerking. 
 • We werken in kleinschalige teams, wat betekent dat je veel autonomie en regie hebt over je werk, dagindeling en agenda. 
 • Onze behandelteams zijn klein, waardoor er goede afstemming is tussen alle behandelaars. 
 • Als je nog niet zoveel ervaring hebt, is dat geen probleem. Je hebt de mogelijkheid om wekelijkse supervisie te ontvangen van een ervaren kinder- en jeugdpsychiater, wat als ontzettend leuk en leerzaam wordt ervaren. 
 • Er is ruimte voor ontwikkeling, zoals opleidingsmogelijkheden, en je kunt je aansluiten bij kennisoverleggen binnen Dokter Bosman, bijvoorbeeld over farmacologie.


Wat bieden wij?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (specialisten schaal);
 • Ook als psychiater met een eigen onderneming ben je van harte welkom;
 • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
 • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Hebben wij je interesse gewekt?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lindy den Braber of Vivianne Janson! Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. indy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@forta.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Vivianne is bereikbaar via 06-36220531 - janson@dokterbosman.nl - Klik hier om direct met Vivianne te chatten!

Op locatie
 • Zwolle, Overijssel, Nederland
€ 6.050 - € 10.376 per maand
Dokter Bosman Zwolle

of