Overslaan naar content

Psychiater kind & jeugd

  • Woerden
€ 6.050 - € 10.376 per maandDokter Bosman Woerden

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een kind- en jeugdpsychiater voor onze poli in Woerden. Bij Dokter Bosman bieden we basis- en specialistische GGZ aan vanuit de visie van de 'psychologie van nu'. We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij cliënten en behandelaars samen de toon zetten. Ons grootste verschil met andere organisaties zit niet in de cliënten die we bedienen of in hun problematiek, maar in de oplossingen die we bieden. Geen standaardzorg, maar maatwerk. Onze behandeling richt zich op het leren omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven, zodat we cliënten helpen om hun doelen te bereiken. We geloven in actie. Zo maken we elke dag onze aanpak een beetje beter. Dat is de psychologie van nu.

In ons kind- en jeugdteam in Woerden diagnosticeren en behandelen we kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar met diverse hulpvragen volgens de DSM-richtlijnen. Het team levert ook een actieve bijdrage aan de Netwerk-intake van Dokter Bosman. Hierbij leggen we de nadruk op betrokkenheid van de omgeving en het stimuleren van de eigen regie van de cliënt. We kijken breder dan alleen naar de individuele cliënt, we analyseren de context van hun leven, wat de omgeving kan bijdragen, welke veranderingen nodig zijn en wie of wat daarvoor nodig is. Een van onze GZ-psychologen in Woerden is nauw betrokken bij dit initiatief en draagt bij aan de ontwikkeling van de organisatie. Het team streeft naar oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de kinderen, jongeren en het gezin. Het team wordt gedreven door betrokkenheid. Ze omarmen de organisatievisie, integreren voortdurend veranderingen in de zorg en stellen zichzelf/elkaar regelmatig de vraag of een classificatie echt noodzakelijk is voor de cliënt. Als team hopen ze dat de psychiater hierin een actieve rol zal spelen.


Over de functie

Als psychiater heb je een belangrijke rol in de diagnostische en behandelfase. Het team kijkt uit naar een psychiater die fungeert als sparringpartner bij complexe gevallen, die meedenkt vanuit medisch perspectief en advies geeft over de voortgang van de behandeling. Natuurlijk neem je actief deel aan MDO's, voer je psychiatrisch onderzoek uit, bied je behandeling en schrijf je medicatie voor volgens de geldende richtlijnen. Je bent nauw betrokken bij de zorgvraag, het behandelplan, de voortgang en je staat paraat in geval van crisissituaties, ook voor collega's op andere locaties. Hierbij onderhoud je regelmatig contact met je behandelende collega's, verwijzers en andere betrokkenen. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinaire overleggen (MDO's), werkoverleg, intervisie en kennismomenten. Onze groep psychiaters werd eind 2023 door de NvVP als "uitstekend" beoordeeld, en fungeert als een inspirerend voorbeeld voor andere organisaties. We streven ernaar de komende jaren een essentiële rol te spelen in effectieve en doelgerichte behandelingen volgens beroepsrichtlijnen. 

Het team heeft de ambitie om de doelgroep van jongvolwassenen (18-25 jaar) verder te ontwikkelen. Momenteel wordt dit ondersteund door een psychiater voor volwassenen. Als je bereidt bent om een actieve bijdrage te leveren, behoort dit tot de mogelijkheden. Bij Dokter Bosman zijn we altijd bezig met vernieuwing en groei, en we verwelkomen graag gepassioneerde professionals die ons helpen onze visie te realiseren.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Academische opleiding geneeskunde en een medisch specialistische vervolgopleiding tot psychiater;
  • Ook als je binnenkort geregistreerd zult zijn als psychiater kun je reageren;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 8 uur per week.


Wat mag je van ons verwachten?

Je wordt verwelkomd in een hecht en betrokken team. Jullie creëren een veilige werkomgeving waar openheid, zowel persoonlijk als professioneel, van groot belang is. Onze werkomgeving is meer dan alleen een plek om te werken; het is een plek waar we vertrouwen centraal stellen. We geven je de vrijheid om autonoom te werken omdat we er sterk van overtuigd zijn dat dit de kern vormt voor het leveren van de beste zorg. Je maakt deel uit van een platte organisatie en komt te werken in een klein team dat je de ruimte biedt om hoogwaardige zorg te bieden volgens jouw visie. We zien ernaar uit om met jou in gesprek te gaan over jouw verwachtingen.

  • Wat betreft arbeidsvoorwaarden, hanteren we de cao GGZ met specialisten schaal;
  • Ook als psychiater met een eigen onderneming ben je van harte welkom;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Hebben wij je interesse gewekt?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lindy den Braber of Vivianne Janson! Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. indy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@forta.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Vivianne is bereikbaar via 06-36220531 - janson@dokterbosman.nl - Klik hier om direct met Vivianne te chatten! Laat je gegevens achter via de 'solliciteren' button. 

Op locatie
  • Woerden, Utrecht, Nederland
€ 6.050 - € 10.376 per maand
Dokter Bosman Woerden

of