Overslaan naar content

Psychiater kind & jeugd

  • Nieuwegein
€ 6.050 - € 10.376 per maandDokter Bosman Nieuwegein

Functieomschrijving

Ben jij een betrokken kind en jeugdpsychiater die graag verder kijkt dan alleen de hulpvraag? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou in Nieuwegein! Wij geloven in een positieve en persoonlijke aanpak.


Dokter Bosman kind en jeugd biedt voornamelijk specialistische GGZ aan. Wij bieden diagnostiek en behandeling voor kinderen en jongeren tussen de vier en vierentwintig jaar die te maken hebben met complexe psychische problemen, vaak ook op meerdere leefgebieden. Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak, waarbij we breed naar de context kijken. De toon wordt niet gezet door strakke regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Wij bieden maatwerk. We bieden een breed scala aan behandelingen en maken gebruik van diverse therapieën, waaronder cognitieve gedragstherapie (CGT), schematherapie, systeemtherapie, EMDR en acceptatie en commitment therapie (ACT). Onze behandeling is erop gericht de cliënt en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten vooruit te komen en streven ernaar om hun doelen te bereiken. Bij Dokter Bosman geloven we in actie. Dit maakt onze aanpak elke dag een beetje beter, en dat is de moderne psychologie waar we voor staan.


In Nieuwegein zien we een diverse doelgroep. Hoewel de casuïstiek steeds complexer is geworden, werken we generalistisch en verwijzen we door wanneer nodig. Naast de kind- ouder behandelingen, bieden wij ook individuele-, ouder trajecten en psycho-educatie aan. Onze collega's wisselen het behandelen af met diagnostisch werk. Het team kenmerkt zich door de onderlinge betrokkenheid. We creëren een stabiele werkomgeving waarbij er veel eigen regie is. Het team bestaat uit 8 collega's; waarvan een arts, een klinisch psycholoog, twee GZ-psychologen (= 1 GZ-psycholoog, 1 kinder- en jeugdpsycholoog NIP), een vaktherapeut beeldend, twee basispsychologen/orthopedagogen en een systeemtherapeut.


Over de functie

Als psychiater ben jij een warme en empathische professional, met kennis en expertise gericht op de kinder- en jeugdpsychiatrie. Je hebt een actieve rol in het begeleiden van intakes, het uitvoeren van psychiatrisch onderzoek, het bieden van behandeling en het voorschrijven van medicatie volgens de geldende richtlijnen. Als regiebehandelaar ben je nauw betrokken bij de zorgvraag, het behandelplan, de voortgang van de behandeling en in geval van crisissituaties, ook voor collega's op andere locaties. Hiervoor onderhoud je regelmatig contact met je behandelend collega's, verwijzers en andere betrokkenen. Daarnaast neem je deel aan het multidisciplinair overleg (MDO), werkoverleg, intervisie en kennismomenten. In 2023 werd onze groep psychiaters door de NvVP beoordeeld als "uitstekend", en we fungeren als een inspirerend voorbeeld voor andere organisaties. Ons doel voor de komende jaren is om een cruciale rol te blijven spelen in het leveren van effectieve en doelgerichte behandelingen volgens de hoogste beroepsrichtlijnen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Academische opleiding geneeskunde en een medisch specialistische vervolgopleiding tot psychiater;
  • Ook als je binnenkort geregistreerd zult zijn als psychiater kun je reageren;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 8 uur en maximaal 36 uur per week, bij voorkeur op maandag. 


Wat bieden wij?

Werken bij Dokter Bosman betekent dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

  • Een bruto maandsalaris tussen de €6050,- en €10376,- op basis van een 36-urige werkweek (medisch specialisten schaal cao GGZ);
  • Ook als psychiater met een eigen onderneming ben je van harte welkom;
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Meer weten?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lindy den Braber of Vivianne Janson! Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@forta.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Vivianne is bereikbaar via 06-36220531 - janson@dokterbosman.nl - Klik hier om direct met Vivianne te chatten. Bij Dokter Bosman doen we niet moeilijk met motivatiebrieven of verplichte cv's. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Vivianne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Nieuwegein, Utrecht, Nederland
€ 6.050 - € 10.376 per maand
Dokter Bosman Nieuwegein

of