Overslaan naar content

Psychiater kind & jeugd

 • Hilversum
€ 6.050 - € 10.376 per maandDokter Bosman Hilversum

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren psychiater die gelooft in maatwerk en persoonlijke zorg voor kinderen en jongeren? Sluit je aan bij Dokter Bosman en geef hen een goede start door jouw specialistische kennis en betrokkenheid. In ons team in Hilversum hebben we op dit moment een parttime positie beschikbaar voor 8 uur per week. Dit biedt jou de flexibiliteit om jouw werkzaamheden te combineren met andere verantwoordelijkheden.


Over Dokter Bosman
Bij Dokter Bosman draait het niet alleen om een baan, maar om veel meer. Wij bieden basis- en specialistische GGZ aan, en werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons worden de toon en de koers bepaald door de cliënten en de behandelaars zelf. Onze kracht ligt in op maat gemaakte oplossingen, zodat cliënten en hun omgeving beter kunnen omgaan met het dagelijks leven. We geloven in actie en werken met vertrouwen. Bij Dokter Bosman krijg je veel verantwoordelijkheid, zodat je autonoom kunt werken en de beste zorg kunt bieden. Wij zijn een platte organisatie waar teams naar eigen inzicht hoogwaardige zorg kunnen leveren.


Als psychiater ben je een waardevolle spil in het team en draag je bij aan het welzijn en de vooruitgang van de cliënten. Je hebt een actieve rol in het begeleiden van intakes, het uitvoeren van psychiatrisch onderzoek, het bieden van behandeling en het voorschrijven van medicatie volgens de geldende richtlijnen en behandelprotocollen. Als regiebehandelaar ben je nauw betrokken bij de zorgvraag, het behandelplan, de voortgang van de behandeling en in geval van crisissituaties. Hiervoor onderhoud je regelmatig contact met je behandelend collega's, verwijzers en andere betrokkenen. Daarnaast neem je deel aan het multidisciplinair overleg (MDO), werkoverleg, intervisie en kennismomenten. Onze psychiaters staan altijd klaar om elkaar te ondersteunen, ook in crisissituaties, als onmisbare achterwacht. Daarnaast zijn we trots op ons specialistenoverleg, waar we samenkomen met andere psychiaters, jeugdartsen en klinisch psychologen van Dokter Bosman. In 2023 werden we door de NvVP beoordeeld als "uitstekend", en we fungeren als een inspirerend voorbeeld voor andere organisaties. Ons doel voor de komende jaren is om een cruciale rol te blijven spelen in het leveren van effectieve en doelgerichte behandelingen volgens de hoogste beroepsrichtlijnen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Academische opleiding geneeskunde en een medisch specialistische vervolgopleiding tot psychiater;
 • Ook als je binnenkort geregistreerd zult zijn als psychiater kun je reageren;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 8 uur per week.


Wat bieden wij?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (specialisten schaal);
 • Ook als psychiater met een eigen onderneming ben je van harte welkom;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Waarom is het leuk om bij ons te werken?

 • Bij ons staan laagdrempeligheid, open deuren en teamcohesie centraal. We werken professioneel en multidisciplinair, met aandacht voor de kwaliteit van zorg voor de cliënt.
 • De informele en positieve werkrelaties resulteren in een prettige sfeer en samenwerking.
 • We werken in teams, wat betekent dat je veel autonomie en regie hebt over je werk, dagindeling en agenda.
 • Onze behandelteams zijn klein, waardoor er goede afstemming is tussen alle behandelaars.
 • Als je nog niet zoveel ervaring hebt, is dat geen probleem. Je hebt de mogelijkheid om wekelijkse supervisie te ontvangen van een ervaren kinder- en jeugdpsychiater, wat als ontzettend leuk en leerzaam wordt ervaren.
 • Er is ruimte voor ontwikkeling, zoals opleidingsmogelijkheden, en je kunt je aansluiten bij kennisoverleggen binnen Dokter Bosman, bijvoorbeeld over farmacologie.


Meer weten?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lindy den Braber of Vivianne Janson! Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@forta.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Vivianne is bereikbaar via 06-36220531 - janson@dokterbosman.nl - Klik hier om direct met Vivianne te chatten. Bij Dokter Bosman doen we niet moeilijk met motivatiebrieven of verplichte cv's. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Vivianne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
 • Hilversum, Noord-Holland, Nederland
€ 6.050 - € 10.376 per maand
Dokter Bosman Hilversum

of