Overslaan naar content

Psychiater eetstoornissen

  • Nijmegen
€ 6.050 - € 10.376 per maandHuman Concern Nijmegen

Functieomschrijving

Human Concern Nijmegen staat open voor een psychiater met affiniteit met eetstoornissen. Vind jij het leuk om jouw eigen visie, persoonlijkheid en talenten mee te nemen in de manier waarop jij cliënten faciliteert in hun proces? Wij maken graag vrijblijvend kennis met je!


Wij zijn Human Concern,
 een gespecialiseerde GGZ-instelling die zich richt op alle typen eetstoornissen. Onze benadering integreert gespecialiseerde zorg, waaronder CGT, schematherapie en EMDR, met persoonlijke ervaring. Bij Human Concern omarmen we een eclectische aanpak, waarbij we niet alleen de symptomen van de eetstoornis behandelen, maar ook diepgaande aandacht besteden aan de functie ervan, de triggers en factoren die het in stand houden. We bedienen een specifieke groep cliënten die bewust kiezen voor onze therapeutische benadering en de nodige motivatie inbrengen. Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat het werken vanuit gelijkwaardig en wezenlijk contact een cruciale factor is voor het succesvol behandelen van eetstoornissen. Volgens de visie van Human Concern maken wij gebruik van ervaringsprofessionals, waaronder GGZ-agogen en basispsychologen, die zelf hersteld zijn van een eetstoornis. Zij hebben geleerd om hun ervaring professioneel in te zetten tijdens de behandeling. Ons multidisciplinaire team bestaat niet alleen uit ervaringsprofessionals, maar omvat ook een psychiater, klinisch psycholoog of GZ-psycholoog in de rol van indicerende regiebehandelaar, aangevuld met andere specialisten zoals diëtisten, systeemtherapeuten en artsen. Het traject bestaat uit verschillende onderdelen, zoals ambulante individuele behandeling met een ervaringsprofessional, voedingsbegeleiding met een diëtist, somatische begeleiding met een arts, groepsbijeenkomsten met andere cliënten, systeembegeleiding en systeemtherapie, en een nazorggroep.


Als psychiater bij Human Concern draag je als indicerend regiebehandelaar de verantwoordelijkheid voor de juiste diagnostiek op het gebied van diverse eetstoornissen en het opstellen van en zorg dragen voor de uitvoering van een passende behandeling. Je kunt ook bijdragen aan farmacotherapie en indicatiestellingen. Mocht je zelf ook graag behandelen, dan staan we hier zeker voor open. Er is ruimte voor jouw wensen en voorkeuren hier in. Kenmerkend in de werkwijze bij Human Concern is transparantie en gelijkwaardigheid binnen het team en richting de cliënt. Als psychiater ben je later in de behandeling betrokken bij reflectiemomenten en voer je zo nodig ingrijpende wijzigingen door, bijvoorbeeld in het geval van stagneren van een behandeling. We zijn continu bezig met innoveren om de zorg beter en effectiever te laten verlopen. Jouw inbreng is daarbij essentieel.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. De manier van werken binnen het multidisciplinaire team leidt tot een verdieping in persoonlijke en professionele ontwikkeling. We hebben 6 locaties verspreid door Nederland en denken graag met je mee over je verwachtingen en de mogelijkheden passend bij jouw situatie. We werken in sfeervol ingerichte panden en ook hybride vanuit huis. De cliënten die bij ons komen hebben een sterke wil om te herstellen. We zien dat onze behandelmethode van onderscheidende waarde is in het zorglandschap en in de rol van indicerend regiebehandelaar krijg jij als psychiater de kans om mee te bouwen aan zowel de organisatie en het team als de behandelmethode. Hierbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  • Arbeidsvoorwaarden en je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek (FWG medisch specialist);
  • Ook als psychiater met een eigen onderneming ben je van harte welkom;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een BIG geregistreerde psychiater;
  • Je hebt een RGS-registratie;
  • Je staat van nature open om te willen leren en dit te willen delen;
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar op locatie en enthousiast om je met onze visie en organisatie te verbinden.


Ben je nieuwsgierig geworden?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dennis Bot of Nora van Ouwerkerk! Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Dennis Bot is bereikbaar via bot@humanconcern.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk is bereikbaar via ouwerkerk@humanconcern.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
  • Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 6.050 - € 10.376 per maand
Human Concern Nijmegen

of