Overslaan naar content

Psychiater

 • Sliedrecht
€ 6.050 - € 10.376 per maandForta Volwassenen Sliedrecht

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Sliedrecht zoeken wij een psychiater. In kleine, hechte teams bieden wij behandelingen aan voor volwassenen. We onderscheiden ons door korte communicatielijnen, transparantie en hoogwaardige zorg. Vind jij dit interessant? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over Forta Volwassenen

Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. Complexe zorgvragen aanpakken met een simpel en duidelijk behandelplan. Daar geloven we in bij Forta Volwassenen. Dit begint al bij de diagnose. Het is van groot belang dat de cliënt zich hierin herkent en daarmee de verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen herstel. We passen vaak cognitieve gedragstherapie toe en doen er alles aan om een effectieve behandeling zo kort mogelijk te houden. Wanneer CGT niet passend is, zoeken wij verder naar een andere passende behandeling.


Forta Volwassenen is, de naam zegt het al, onderdeel van Forta, een groeiende organisatie voor mentale gezondheidszorg. Daar merk je in de praktijk niet zo veel van, totdat je ontdekt hoe het jou kan ondersteunen - bijvoorbeeld voor overleg met een specialist uit een ander vakgebied of de mogelijkheid om een opleiding te volgen. De sfeer binnen Forta Volwassenen is ´ons kent ons´. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie. De junioren die wij in dienst hebben, nemen wij aan de hand om zich met begeleiding te ontwikkelen en deze laten we pas los als ze daar aan toe zijn. We hebben persoonlijke groei en opleiden hoog in het vaandel staan als organisatie.


Wat ga je doen?

Als psychiater ga je werken in een team met klinisch psychologen, GZ-psychologen en basispsychologen. Je werkt nauw samen met het team en draagt bij aan de diagnose en behandeling van onze cliënten. Daarnaast speel je een rol bij het opstellen van behandelplannen en ben je verantwoordelijk voor farmacotherapie indien nodig.


Het team in Sliedrecht bestaat het uit drie GZ-psychologen, een PIOG, drie basispsychologen en een trainee. Op de locatie staan de deuren van de behandelkamers open wanneer er geen behandeling plaatsvindt, zodat je altijd even kunt binnenlopen met een vraag.


Wat kun jij van ons verwachten?

 • Alle voorwaarden uit de cao GGZ;
 • Een salaris in de medisch specialisten salarisschaal, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;
 • Wij investeren graag in je en bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • Werken in een ongekend leuke organisatie waarin je met verschillende doelgroepen werkt;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent een BIG geregistreerde psychiater;
 • Je bent beschikbaar om minimaal 16 en maximaal 24 uur per week te werken;
 • Je bent enthousiast en zet je creativiteit in om de behandeling optimaal vorm te geven;
 • Eventueel is het ook te combineren met de locatie in Rotterdam Zorgboulevard.


Hebben wij je interesse gewekt?
Laten we op een laagdrempelige manier in contact komen, zodat we samen kunnen ontdekken of er een match is. Via de 'solliciteren' button kan je jouw persoonlijke gegevens achterlaten. Wij vragen niet naar een cv of motivatiebrief. Doe waar jij je goed bij voelt. Bij vragen kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@forta.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Of met Nora via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora. Wil je liever eerst informeel kennismaken met een van onze inhoudelijke collega’s via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Laat het Nora weten.

Op locatie
 • Sliedrecht, Zuid-Holland, Nederland
€ 6.050 - € 10.376 per maand
Forta Volwassenen Sliedrecht

of