Overslaan naar content

POH - GGZ in Hellevoetsluis

 • Hellevoetsluis
€ 3.076 - € 4.785 per maandForta POH-GGZ

Functieomschrijving

Forta zoekt een collega POH-GGZ voor de invulling van de POH-GGZ functie in een huisartspraktijk in Hellevoetsluis. Ben jij beschikbaar om op de woensdag (8u per week) als POH-GGZ aan de slag te gaan, dan is dit jouw kans!


Over de functie

In de praktijk staat het welzijn van de cliënten centraal. Als POH-GGZ ben je een onmisbare schakel in het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg. Jouw rol is veelzijdig en betekenisvol: je luistert naar het verhaal van de cliënt, inventariseert en verheldert de klachten, en werkt samen met aan het vinden van passende oplossingen. Je bent niet alleen een luisterend oor, maar ook een bron van kennis en ondersteuning. Je stelt vermoedelijke diagnoses en voorziet cliënten van waardevolle psycho-educatie, waardoor ze beter begrijpen wat er met hen aan de hand is en welke stappen ze kunnen zetten richting herstel. Daarnaast bied je kortdurende begeleiding en werk je actief aan het voorkomen van terugval, zodat onze cliënten de regie over hun eigen leven terug kunnen krijgen.

Je kent de sociale kaart van de omgeving en weet precies waar cliënten terecht kunnen voor de juiste zorg en ondersteuning. Indien nodig verwijs je hen door naar de BGGZ of SGGZ, met als doel ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke zorg ontvangen die aansluit bij hun behoeften.

Naast het werken met cliënten met acute problematiek, begeleid je ook cliënten met chronische klachten. Je streeft ernaar om hen in hun kracht te zetten, zodat ze beter kunnen omgaan met hun uitdagingen en een betekenisvol leven kunnen leiden, ondanks de obstakels die ze tegenkomen. Je werkt nauw samen met een team van betrokken professionals, waaronder psychologen en psychiaters, en consulteert hen waar  nodig om de beste zorg te kunnen bieden aan onze cliënten.

In deze praktijk is nog een collega vanuit Forta werkzaam en omdat de praktijk centraal ligt kun je na een drukke dag heerlijk aan het strand de dag afsluiten.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde en zorggerelateerde HBO- of WO opleiding;
 • Het is een pré als je de opleiding POH-GGZ al afgerond hebt.

Daarnaast heb je (minimaal 2 jaar) werk-/behandel ervaring in de eerstelijns GGZ (met de 18+ doelgroep). Je bent zelfstandig, analytisch, pragmatisch, communicatief vaardig en beschikt over probleemoplossend vermogen.


Wat mag je van ons verwachten?

 • Behandelkamer op woensdag (evt andere dag in overleg mogelijk);
 • Een prettige werkomgeving;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ;
 • Het salaris zal conform ervaring en cao GGZ bepaald worden en valt binnen FWG 55;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Nascholing en intervisie;
 • Er zijn mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • Korting op de opleidingen van de Forta;
 • Je zal met plezier werken in een verantwoordelijke en dynamische functie!

Kijk ook eens naar onze POH-GGZ opleiding.

Forta POH-GGZ

Sinds 2012 levert Forta GGZ-ondersteuning in huisartsenpraktijken. Meer dan 90 POH-GGZ collega’s zijn werkzaam in ruim 150 huisartsenpraktijken. Wij streven naar een langdurige samenwerking tussen huisarts en POH-GGZ na. Forta is een gespecialiseerde GGZ instelling die zich richt op de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten. Vanuit servicegerichte praktijken bieden enthousiaste psychologen en psychiaters behandeling voor volwassenen, jongeren en kinderen. Forta onderscheidt zich door haar snelheid in dienstverlening en transparantie naar cliënten.


Meer weten?

Wij zetten doorlopend POH-GGZ medewerkers in bij huisartsen. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct en vul jouw gegevens in. We kijken uit naar je reactie! Jessica Walkley | 06-43160762 | walkley@forta.nl | Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag

Op locatie
 • Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.076 - € 4.785 per maand
Forta POH-GGZ

of