Overslaan naar content

Online GZ-psycholoog

 • Online
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Volwassenen Digitale Poli

Functieomschrijving

Wil jij als GZ-psycholoog remote werken? Onze digitale poli maakt dat mogelijk! Wij zijn een betrokken organisatie met een variërend zorgaanbod binnen de basis- en specialistische GGZ. We onderscheiden ons door de kleinschalige teams, korte communicatielijnen, betrokken sfeer en kwalitatief hoogwaardige behandelingen.


Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg, wij zien onszelf als een sterke generalist in een netwerk van specialisten. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten en het verbeteren van werkprocessen ligt. Het werken doen wij vanuit 12 praktijken, waaronder een digitale poli. De behandelingen zijn divers en de problematiek is uitdagend, vrijwel alle problematiek is bij ons welkom. Tegelijkertijd houden we onze kaders goed in de gaten en zijn we hierover transparant naar cliënten. We houden ervan om complexe zorgvragen aan te pakken met overzichtelijke (simpele) trajecten. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is voor ons goed genoeg. (De ontwikkeling van) collega’s zijn voor ons ook heel belangrijk, zoals de sfeer binnen de locaties en onze organisatie. Hoewel we met meer dan 150 collega’s werken, heerst er een ‘ons kent ons’ cultuur. Collega’s werken en groeien vaak jarenlang mee binnen onze organisatie.


Jij als GZ-psycholoog binnen ons team

Als GZ-psycholoog op de digitale poli heb je een zeer afwisselende functie. Je pakt de taken van een regiebehandelaar op. Dit betekent dat je betrokken bent bij de intakegesprekken, psychodiagnostische onderzoeken, indicatiestelling en het geven van richting aan de behandelingen. Daarnaast voer je ook zelf diagnostiek en behandelingen uit. Ook ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van en het superviseren van basispsychologen. Bovendien is het mogelijk om een actieve bijdrage te leveren aan het doorontwikkelen van het behandelaanbod.


Het team bestaat uit collega´s die volledig online behandelen en collega´s die de digitale poli combineren met de face-to-face behandelingen op één van onze locaties. Je komt te werken in een team met een informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij werken transparant naar zowel elkaar als de cliënten. Het team bestaat uit drie regiebehandelaren en vijf basispsychologen.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Alle voorwaarden uit de cao GGZ;
 • Een salaris tussen 4108 en 6264 euro per maand;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
 • Je werkt graag zelfstandig op een locatie naar keuze maar ook samen binnen een professioneel team;
 • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora. Is Nora niet bereikbaar? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@forta.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis.

Remote
 • Online, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Forta Volwassenen Digitale Poli

of