Overslaan naar content

Administratief medewerker zorgondersteuning

  • Amsterdam
€ 2.451 - € 3.863 per maandHuman Concern Hoofdkantoor

Functieomschrijving

Heb jij organisatietalent en ben je daarnaast goed in plannen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een administratief medewerker zorgondersteuning die onze cliënten een warm welkom en een verzorgde ervaring kan geven tijdens het behandeltraject voor hun eetstoornis.


Wij zijn Human Concern, een gespecialiseerde GGZ instelling voor eetstoornissen die specialistische zorg, waaronder CGT, schematherapie en EMDR combineert met zorg vanuit levenservaring. Bij Human Concern geloven we in een holistische benadering waarin niet enkel gefocust wordt op de symptomen van de eetstoornis, maar ook veel aandacht is voor de functie van de eetstoornis, de triggers en instandhoudende factoren. We werken met een specifieke groep cliënten die bewust voor onze therapeutische behandelvisie kiezen en daarvoor ook de benodigde motivatie inbrengen.


Wat ga je doen?

De afdeling Zorgondersteuning is verantwoordelijk voor het plannen en controleren van de behandeltrajecten vanaf aanmeldfase tot en met het afsluiten van het behandeltraject. Als administratief medewerker zorgondersteuning ben je betrokken bij de planning van alle fases van de behandeling van onze cliënten. Je bent contactpersoon voor onze cliënten, naasten en verwijzers. Bovendien verwerk je de aanmeldingen en plan je de intakes en de daaropvolgende behandelsessies in bij de behandelaren en stel je de cliënt op de hoogte. Daarnaast controleer je cliëntdossiers. Wanneer cliënten verhinderd zijn onderhoudt je contact met de behandelaren en locatiemanagers om behandelingen opnieuw in te plannen.


Om je thuis te voelen in deze rol is het belangrijk dat je overzicht kunt behouden, nauwkeurig werkt en flexibel en doelgericht om kunt gaan met een complexe agendaplanning. Je kunt goed schakelen met collega´s en cliënten en past je communicatiestijl hier naadloos op aan. Daarnaast heb je ervaring met plannen en (zorg)registratie processen van cliënten of weet je dit snel eigen te maken. Wij werken met het elektronisch patiëntendossier Medicore. Is er last-minute iets nodig? Jij blijft rustig, pakt de regie en haalt de zorgen bij onze collega´s weg.


Je komt te werken op het hoofdkantoor in Amsterdam. De afdeling Zorgondersteuning bestaat uit negen medewerkers. De sfeer is informeel en de lijnen binnen de organisatie zijn kort. We lunchen samen, stellen ons kwetsbaar op , maar kunnen ook onwijs lachen samen.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Een salaris tussen 2451 en 3863 euro per maand;

  • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

Je bent enthousiast, flexibel en proactief. Daarnaast heb je een ondersteunend en dienstverlenend karakter en werk je secuur. Ook vragen wij:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beschikbaar voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week, in ieder geval op woensdag. 


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar. Heb je vragen? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@humanconcern.nl of 06-43265086.

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.451 - € 3.863 per maand
Human Concern Hoofdkantoor

of