Overslaan naar content

Klinisch psycholoog psycho-oncologie

  • Leiden
€ 4.785 - € 8.903 per maandForta Volwassenen Leiden Vruchtenburg

Functieomschrijving

Kanker is een uitdagende reis, zowel lichamelijk als mentaal. Het raakt niet alleen de patiënt maar ook hun dierbaren. Bij Forta De Vruchtenburg zijn we op zoek naar een gepassioneerde klinisch psycholoog die elke dag het verschil wil maken voor deze bijzondere doelgroep.


Over de Forta Vruchtenburg

Bij de specialistische behandelteams van De Vruchtenburg bieden we psycho-oncologische zorg aan mensen die zelf kanker hebben (gehad). Ook staan we klaar voor hun naasten, waaronder partners en kinderen, en voor nabestaanden, wanneer zij psychische klachten ervaren die hun dagelijks functioneren belemmeren. Dit kan zowel tijdens als kort na de medische behandeling voor kanker, wanneer iemand vastloopt tijdens het herstel of wanneer er psychische problemen worden ervaren op de langere termijn. Bovendien behandelen we volwassenen die naar ons zijn doorverwezen vanwege psychische klachten die verband houden met de late effecten van kinderkanker. We bieden een gevarieerd scala aan hulpverlening, zowel in de basis- als specialistische GGZ. Onze behandelingen kunnen face-to-face, online, of een combinatie daarvan zijn. We maken gebruik van cognitieve gedragstherapie, ACT, EMDR, psycho-educatie en vaktherapie. We omarmen de mogelijkheden van e-health, waardoor we cliënten flexibel kunnen ondersteunen, ongeacht tijd en plaats. Onze collega's worden aangemoedigd om innovatieve ideeën te delen om de zorg voortdurend te verbeteren. Onze missie is helder: samen het verschil maken op het gebied van mentale gezondheid voor cliënten met uiteenlopende problematiek en hulpvragen.


Op de locatie vinden we een prettige sfeer en goede behandelomstandigheden erg belangrijk. We begrijpen dat het voor onze cliënten soms spannend kan zijn om bij ons binnen te stappen, en het is onze taak om hen gerust te stellen en te begeleiden op hun intensieve traject. Ons team staat bekend om hun vriendelijkheid en samenwerkingsbereidheid. We werken met een multidisciplinair team bestaande uit een klinisch psycholoog, drie basispsychologen, een creatief therapeut en twee secretaresses. Onze locatie, gevestigd aan de oude vest, ademt een karakteristieke sfeer uit.


Als klinisch psycholoog voer je (tweede) intakes uit, voer je psychodiagnostisch onderzoek uit en ben je verantwoordelijk voor individuele behandelingen, ongeacht de aard of fase van de ziekte. Je biedt psychotherapie aan om cliënten te helpen bij de emotionele verwerking van het leven met kanker, met aandacht voor angst, vermoeidheid, stress en verdriet. Dit doen we zowel individueel als in groepen en, indien nodig, met systemen. Als hoofdbehandelaar ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van behandelplannen binnen ons multidisciplinaire team. Je neemt deel aan multidisciplinair overleg en intervisie en onderhoudt contacten met verwijzers en andere zorgdisciplines. Je speelt ook een rol in het begeleiden en superviseren van basispsychologen.

Bij Forta De Vruchtenburg zijn we trots op onze expertise in psycho-oncologische zorg. We delen graag onze kennis door middel van trainingen, lezingen en workshops, en we nemen actief deel aan wetenschappelijk onderzoek. Als je wilt bijdragen aan deze waardevolle initiatieven, ben je bij ons aan het juiste adres. Tot slot is deze functie te combineren met reguliere basis- en specialistische GGZ op andere locaties of digitaal vanuit onze digitale poli. Wil je meer informatie over ons? Bezoek onze website op https://www.fortagroep.nl/zorgaanbod/zorgprogramma/vruchtenburg/.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog;
  • Affiniteit met medische psychologie, psychologische behandelingen bij mensen met diverse problematiek, milde persoonlijkheidsdiagnostiek en somatische ziekten;
  • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat mag je van ons verwachten?

Als klinisch psycholoog bij Forta De Vruchtenburg kun je dagelijks het leven van mensen met kanker en hun naasten positief beïnvloeden. Samen kunnen we de mentale gezondheid verbeteren en licht brengen in uitdagende tijden. Wij bieden een werkomgeving waarin ruimte is voor eigen initiatief binnen een enthousiast team. Uiteraard gaan we in gesprek over je arbeidsvoorwaarden, conform de cao GGZ.

  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek (FWG 70-75).
  • Afwisselende werkzaamheden waar je volledig in kunt opgaan. Behandelen, onderzoek doen, samenwerken en innoveren.
  • We investeren graag in je en bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.
  • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Hebben wij je interesse gewekt?
Laten we op een laagdrempelige manier in contact komen, zodat we samen kunnen ontdekken of er een match is. Wil je liever eerst informeel koffie drinken, kennismaken met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Doe waar jij je goed bij voelt. Nora is bereikbaar via 06-43265086 en ouwerkerk@forta.nl. - chat met Nora van Ouwerkerk

* Wij zijn op zoek naar een klinisch psycholoog of een GZ-psycholoog.

Op locatie
  • Leiden, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.785 - € 8.903 per maand
Forta Volwassenen Leiden Vruchtenburg

of