Overslaan naar content

Klinisch psycholoog eetstoornissen

  • Tilburg
€ 5.722 - € 8.903 per maandHuman Concern Tilburg

Functieomschrijving

Als klinisch psycholoog bij Human Concern heb je de mogelijkheid om jouw expertise te gebruiken om onze behandelvisie voor eetstoornissen te professionaliseren en verder te ontwikkelen. Je werkt in een multidisciplinair team om een wezenlijk verschil te maken in de behandeling van deze uitdagende problematiek. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!


Wij zijn Human Concern, een gespecialiseerde GGZ instelling voor eetstoornissen die specialistische zorg, waaronder CGT, schematherapie en EMDR combineert met zorg vanuit levenservaring. Bij Human Concern geloven we in een holistische benadering waarin niet enkel gefocust wordt op de symptomen van de eetstoornis, maar ook veel aandacht is voor de functie van de eetstoornis, de triggers en instandhoudende factoren. We werken met een specifieke groep cliënten die bewust voor onze therapeutische behandelvisie kiezen en daarvoor ook de benodigde motivatie inbrengen.


Onafhankelijk onderzoek heeft aangetoond dat werken vanuit gelijkwaardig, authentiek contact een cruciale rol kan spelen bij het succesvol behandelen van eetstoornissen. Bij Human Concern zetten we daarom Ervaringsprofessionals in, zoals GGZ-agogen en basispsychologen, die zelf hersteld zijn van een eetstoornis of een vergelijkbare ingrijpende gebeurtenis en die geleerd hebben om hun ervaring professioneel te gebruiken in de behandeling. Als klinisch psycholoog ben jij een essentiële schakel in het leveren van hoogwaardige en effectieve zorg dankzij jouw inhoudelijke expertise.


Jij als klinisch psycholoog binnen ons team

Bij Human Concern werk je als klinisch psycholoog binnen een multidisciplinair team vanuit een visie van gelijkwaardigheid. In de rol van regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de kaders van het behandeltraject en het stellen van de juiste diagnoses. Je bent ook betrokken bij (tweede) intakes en het opstellen van behandelplannen. Daarbij beoordeel je kritisch of de gekozen therapeutische behandelmethode geschikt is voor de cliënt.


Afhankelijk van je persoonlijke interesse kun je meer betrokken zijn bij de directe behandeling of je richten op ondersteuning en management. Daarnaast heb je de mogelijkheid om binnen Human Concern de behandelvisie verder te ontwikkelen. Het combineren van je werk met het uitvoeren van onderzoek is ook een optie.


Het team in Tilburg bestaat uit 17 collega's, waaronder basispsychologen en GGZ-agogen, regiebehandelaren, een arts, een psychiater, diëtisten, een systeemtherapeut en een front office medewerker. We lunchen samen, delen kwetsbare momenten, en hebben veel plezier met elkaar. Onze betrokkenheid en toewijding zijn groot en we zoeken voortdurend naar manieren om onze cliënten nog beter te kunnen helpen.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Een salaris tussen 5722 en 8903 euro per maand;

  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan zowel de organisatie, het team en de behandelvisie;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog;

  • Je bent enthousiast over onze behandelvisie waarin nabijheid en gelijkwaardigheid centraal staan;

  • Je gaat samen met het team de uitdaging aan om verder te kijken dan de symptomen alleen;

  • Je krijgt energie van een rol in de doorontwikkeling van onze behandelvisie.


Hebben wij je interesse gewekt?
Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@humanconcern.nl of 06-43265086.

Op locatie
  • Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
€ 5.722 - € 8.903 per maand
Human Concern Tilburg

of