Overslaan naar content

Klinisch psycholoog eetstoornissen

  • Den Haag
€ 5.722 - € 8.903 per maandHuman Concern Den Haag

Functieomschrijving

Als klinisch psycholoog bij Human Concern kun je jouw ervaring inzetten voor de verdere professionalisatie en de doorontwikkeling van onze behandelvisie voor eetstoornissen. In een multidisciplinair team werk je samen om het verschil te maken in de behandeling van deze complexe problematiek. Iets voor jou? Lees dan snel verder!


Wij zijn Human Concern, een gespecialiseerde GGZ instelling voor eetstoornissen die specialistische zorg, waaronder CGT, schematherapie en EMDR combineert met zorg vanuit levenservaring. Bij Human Concern geloven we in een holistische benadering waarin niet enkel gefocust wordt op de symptomen van de eetstoornis, maar ook veel aandacht is voor de functie van de eetstoornis, de triggers en instandhoudende factoren. We werken met een specifieke groep cliënten die bewust voor onze therapeutische behandelvisie kiezen en daarvoor ook de benodigde motivatie inbrengen.


Onafhankelijk onderzoek toont aan dat werken vanuit gelijkwaardig, wezenlijk contact een bepalende factor kan zijn voor het succesvol behandelen van eetstoornissen. Vanuit de visie van Human Concern werken wij hiervoor met Ervaringsprofessionals, dit zijn o.a. GGZ-agogen en basispsychologen die zelf zijn hersteld van een eetstoornis of een vergelijkbaar life changing event en hebben geleerd om deze ervaring professioneel in te zetten tijdens de behandeling. Als klinisch psycholoog ben jij een belangrijke schakel in het leveren van kwalitatief hoge en effectieve zorg door je inhoudelijke expertise.


Jij als klinisch psycholoog binnen ons team

Vanuit de visie van Human Concern werk je als klinisch psycholoog in de rol van regiebehandelaar in een gelijkwaardig multidisciplinair team. Als klinisch psycholoog bewaak je de kaders van het behandeltraject en zorg je voor de juiste diagnosestelling. Daarnaast ben je betrokken bij (tweede) intakes en het opstellen van een behandelplan. Hierbij kijk je kritisch of de therapeutische behandelmethode geschikt is voor de cliënt.


Afhankelijk van je persoonlijke interesse kun je nauwer betrokken zijn bij de behandeling of je juist richten op de ondersteuning en management. Daarnaast kun je binnen Human Concern de behandelvisie doorontwikkelen. Het combineren van werk met het doen van onderzoek behoort dus zeker tot de mogelijkheden.


Het team in Den Haag bestaat uit 22 collega's. Het team bestaat uit negen basispsychologen en GGZ-agogen, zes regiebehandelaren, drie artsen, een psychiater, twee diëtisten en een front office medewerker. We werken vanuit een zeer sfeervol ingericht pand in het centrum. We lunchen samen, stellen ons kwetsbaar op maar kunnen ook onwijs lachen samen. De betrokkenheid en toewijding zijn hoog en samen onderzoeken we continu hoe we onze cliënten nog beter kunnen helpen.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Een salaris tussen 5722 en 8903 euro per maand;

  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan zowel de organisatie, het team en de behandelvisie;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog;

  • Je bent enthousiast over onze behandelvisie waarin nabijheid en gelijkwaardigheid centraal staan;

  • Je gaat samen met het team de uitdaging aan om verder te kijken dan de symptomen alleen;

  • Je krijgt energie van een rol in de doorontwikkeling van onze behandelvisie.


Hebben wij je interesse gewekt?
Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@humanconcern.nl of 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
  • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
€ 5.722 - € 8.903 per maand
Human Concern Den Haag

of