Overslaan naar content

Klinisch psycholoog

 • Lelystad
€ 4.785 - € 8.903 per maandDokter Bosman Lelystad

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Lelystad volwassenen zijn wij op zoek naar een klinisch psycholoog. Wil jij jouw specialistische kennis en ervaring gebruiken om een persoonlijke aanpak te creëren voor onze diverse cliënten? Dan heten we jou van harte welkom in ons team in Lelystad! De uren en werkdagen zijn bespreekbaar.


Bij Dokter Bosman bieden we basis- en specialistische GGZ aan vanuit de visie van "psychologie van nu". We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij cliënten en behandelaars samen de toon zetten. Ons grootste verschil met andere organisaties zit niet in de cliënten die we hebben of hun problematiek, maar in de oplossingen die we bieden. Geen standaardzorg, maar maatwerk. Onze behandeling richt zich op het leren omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven, zodat we cliënten kunnen helpen om hun doelen te bereiken. We geloven in actie. Zo maken we elke dag onze aanpak een beetje beter. Dat is de psychologie van nu.


Werken bij Dokter Bosman Lelystad betekent deel uitmaken van een team bestaande uit een klinisch psycholoog, een GZ-psycholoog, drie basispsychologen en een arts. Onze cliëntenpopulatie is divers en afhankelijk van de expertise van het team. We zijn geen gewoon team! We weten waar we voor staan, hebben plezier in ons werk en genieten van samenwerken vanuit onze diverse persoonlijke stijlen. Als team leggen we de nadruk op een persoonlijke aanpak. We luisteren naar ieders verhaal, groeimogelijkheden en behoeften, met respect voor ieders stijl en temperament. Hierbij maken we gebruik van positieve gezondheid, schematherapie, ACT en mindfulness als basisbenaderingen. Uiteraard vergeten we ook het systeem waarin iemand leeft niet. Bovendien werken we inspirerend samen met het team kind en jeugd en delen we het pand. We voelen ons één geheel en dat merk je aan de energie en sfeer die door het pand stroomt. Naast ons werk houden we van gezelligheid en teambuilding. We gaan regelmatig samen uit eten, lunchen buiten de deur of maken verfrissende wandelingen. En als je geluk hebt, word je verwend met warme broodjes van een van je collega's. In dit team draait het niet alleen om werk, maar ook om het delen van mooie en uitdagende momenten in ons persoonlijke leven.


Als de behandelvisie van Dokter Bosman je aanspreekt en je nieuwsgierig bent, nodigen we je uit om met ons team mee te lopen en kennis te maken met onze persoonlijke aanpak en collega's.


Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog ben je verantwoordelijk voor (tweede) intakes en diagnostiek, en behandel je volwassenen (en soms jongvolwassenen) met complexe problemen. Bij Dokter Bosman krijg je de ruimte om de diagnose en behandeling grotendeels naar eigen inzicht vorm te geven, uiteraard in samenwerking met de cliënt. Samen met het team evalueer je de behandeling en pas je deze indien nodig aan. Onze klinisch psychologen ondersteunen elkaar waar nodig, zoals in crisissituaties, als onmisbare achterwacht. Aangezien ons team bestaat uit zowel junior als senior psychologen, maakt het begeleiden en superviseren van junior therapeuten en psychologen in opleiding ook deel uit van je werkzaamheden. Verder onderhoud je contacten met verwijzers en andere zorgdisciplines.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog;
 • Je werkt graag samen binnen een professioneel team;
 • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat kun je van ons verwachten?
Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt (FWG 70-75);
 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ ;
 • Gevarieerde werkzaamheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Hebben wij je interesse gewekt?

Mail dan je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan! Laten we op een laagdrempelige manier in contact komen, zodat we samen kunnen ontdekken of er een match is. Wij kijken uit naar je reactie. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089.

Op locatie
 • Lelystad, Flevoland, Nederland
€ 4.785 - € 8.903 per maand
Dokter Bosman Lelystad

of