Overslaan naar content

Klinisch psycholoog

  • Arnhem
€ 5.722 - € 8.903 per maandDokter Bosman Arnhem

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven klinisch psycholoog met passie voor je vak? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Bij Dokter Bosman gaan we verder dan alleen een baan. Voor onze volwassenen poli van Arnhem zijn wij op zoek naar een klinisch psycholoog. 


Dokter Bosman
Wij bieden basis- en specialistische GGZ aan voor kinderen, jeugd en volwassenen, en we geloven in de kracht van een persoonlijke aanpak. Onze behandelingen omvatten een breed scala aan klachten, variërend van stemmingsklachten tot angst- en traumagerelateerde problemen, depressie, ADHD, ASS en milde persoonlijkheidsproblematiek. In ons pand werkt het volwassenen team nauw samen met het kind en jeugd team. Hier heerst een energieke sfeer waar collega's van snelheid en doorpakken houden. Het team van volwassenen bestaat uit een diverse groep collega's, waaronder basispsychologen, orthopedagogen, GZ-psychologen, orthopedagoog-generalisten, een arts en een psychiater. Samen werken we aan behandelingen met behulp van verschillende methoden, zoals CGT, EMDR, ACT, trauma- en zelfbeeld/COMET. Een systemische aanpak is ook een belangrijk onderdeel van ons werk.

Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog ben je verantwoordelijk voor (tweede) intakes en diagnostiek, en behandel je volwassenen (en soms jongvolwassenen) met complexe problemen. Als hoofdbehandelaar in een multidisciplinair team ben je verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van behandelplannen, en neem je deel aan interdisciplinair overleg en intervisie. Aangezien ons team bestaat uit zowel junior als senior psychologen, maakt het begeleiden en superviseren van junior therapeuten en psychologen in opleiding ook deel uit van je werkzaamheden. Verder onderhoud je contacten met verwijzers en andere zorgdisciplines. Als klinisch psycholoog bij Dokter Bosman krijg je de kans om de diagnose en behandeling van volwassenen met complexe problemen grotendeels naar eigen inzicht vorm te geven, altijd in samenwerking met de cliënt. Samen met je collega's evalueer je de voortgang van behandelingen en pas je deze aan indien nodig, waarbij de diversiteit aan ervaring in het team een waardevolle troef is. Onze klinisch psychologen ondersteunen elkaar waar nodig, zoals in crisissituaties, als onmisbare achterwacht.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog;
  • Een teamspeler die gedijt in een gemotiveerd team;
  • Betrokkenheid, flexibiliteit en een sprankelende positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat bieden wij?

Bij Dokter Bosman gaan we verder dan alleen werken; we bieden een omgeving waarin jij kunt floreren! We geloven in vertrouwen, waardoor jij veel verantwoordelijkheid krijgt. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 75);
  • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wij maken het solliciteren niet ingewikkeld. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lindy of Lucienne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse! Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089.

Op locatie
  • Arnhem, Gelderland, Nederland
€ 5.722 - € 8.903 per maand
Dokter Bosman Arnhem

of