Overslaan naar content

Klinisch psycholoog

  • Lelystad
€ 4.785 - € 8.903 per maandPi-groep Lelystad

Functieomschrijving

Voor onze poli locatie in Lelystad zijn wij op zoek naar een klinisch psycholoog. Het team behandelt diverse hulpvragen binnen de BGGZ en de SGGZ. Je komt te werken in een hecht team waarin er ruimte is voor jouw kennis en ervaring. Daarnaast is er ruimte voor ontwikkeling en kun je managementtaken oppakken. Ben jij de enthousiaste klinisch psycholoog die wij zoeken?


Over de Pi-groep

Pi-groep is een organisatie voor geestelijke gezondheid en maatschappelijke integratie. Pi staat voor Persoonlijke impulsen in zorg, samenleving en werk. Wij streven naar weerbare, actieve en gezonde generaties die in eigen onderhoud kunnen voorzien. Het bevorderen van eigenwaarde, eigen verantwoordelijkheid en welbevinden staan bij ons centraal. We zijn ervan overtuigd dat de integrale aanpak van zorg, samenleving en werk leidt tot duurzaam herstel.


Op de locatie in Lelystad zijn wij gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische klachten van volwassenen vanuit de BGGZ en de SGGZ. Wij bieden kortdurende en langer durende behandelingen en de problematiek is uitdagend. Je kunt denken aan depressie en stemmingsstoornissen, angststoornissen, dwangstoornissen, psychotrauma en stressorgerelateerde stoornissen, somatische symptoomstoornis, specifieke fobieën, zelfbeeldproblematiek en (lichte) persoonlijkheidsproblematiek. Om duurzaam herstel mogelijk te maken bieden wij onder meer de volgende behandelingen aan: cognitieve gedragstherapie, EMDR en farmacotherapie.


Jij als klinisch psycholoog binnen ons team

Als klinisch psycholoog bij de Pi-groep heb je een gevarieerde en zinvolle baan. Je vervult een rol als (regie)behandelaar. Je voert (tweede) intakegesprekken uit en biedt ondersteuning bij vervolgtrajecten op het gebied van (psycho)diagnostiek en behandeling. Dit omvat het uitvoeren van complexere diagnostiek en behandelingen (SGGZ). Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en intervisies. Bij spoed of meer specialistische vragen fungeer je als het aanspreekpunt, zowel op inhoudelijk gebied, teamniveau als in de werkprocessen. We werken vanuit een holistische visie en positieve psychologie. Wij betrekken alle factoren die bijdragen aan een duurzaam herstel. Leefstijl is hierbij een belangrijk aandachtspunt. Hierbij kijken we vooral naar de mogelijkheden en streven we naar succeservaringen. Het begeleiden, superviseren en inspireren van je collega´s behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het behandelen ook te combineren met docentschap. Wanneer je interesse hebt in managementtaken kan de functie gecombineerd worden met teamleiderstaken en / of regiomanagementtaken. 


Je komt te werken in een team waar gelijkwaardigheid, autonomie, transparantie en laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan. Het team hecht waarde aan een omgeving waarin de cliënten zich veilig en vertrouwd voelen. Het team bestaat uit drie regiebehandelaren, een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, vier basispsychologen, een GGZ-agoog, een arts, een psychiater en een secretaresse.


Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Een salaris tussen 4785 en 8903 euro per maand;

  • Goede opleidingsmogelijkheden waardoor jij je als persoon en vakinhoudelijk kunt blijven ontwikkelen;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@pi-groep.nl of 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora. 

Op locatie
  • Lelystad, Flevoland, Nederland
€ 4.785 - € 8.903 per maand
Pi-groep Lelystad

of