Overslaan naar content

Klinisch psycholoog

  • Rotterdam
€ 5.722 - € 8.903 per maandForta Volwassenen Rotterdam Centrum

Functieomschrijving

Voor Forta Volwassenen in Rotterdam Centrum zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog. Als jij benaderbaar en enthousiast bent, zowel professioneel als op persoonlijk vlak, dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking!


Als klinisch psycholoog vervul je een essentiële rol bij het uitvoeren van (tweede) intakes en diagnostiek binnen diverse DSM-5 stoornissen, zoals angst- en stemmingsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Je biedt psychotherapie aan voor de behandeling van verschillende (complexe) angst- en stemmingsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Jij bent degene die zich richt op het aanbieden van therapie voor deze complexe aandoeningen, zowel individueel als in groepsverband en indien nodig in systemische contexten. De behandelingen (CGT-georiënteerd) zijn beschikbaar zowel online (volledig digitaal en via E-health) als face-to-face op locatie. Als hoofdbehandelaar draag je de verantwoordelijkheid voor het opstellen en uitvoeren van behandelplannen binnen een multidisciplinair behandelteam. Je neemt deel aan multidisciplinair overleg en intervisie. Jouw expertise komt niet alleen tot uiting in de behandeling zelf, maar ook in het begeleiden van junior therapeuten en psychologen in opleiding. Je bent een verbinder, actief betrokken bij multidisciplinaire samenwerking en intervisie. Je kijkt verder dan alleen de behandelingen en richt je ook op het onderhouden van nauwe banden met verwijzers en andere zorgdisciplines.

Forta Volwassenen is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen vanuit de basis- en specialistische GGZ. Forta Volwassenen biedt persoonlijke en laagdrempelige zorg. Wij zijn een platte, strak georganiseerde organisatie waarbij de focus altijd op onze cliënten ligt. De cliëntenpopulatie en behandelingen zijn divers en gevarieerd. Werken doen wij vanuit onze kleine praktijken, onze digitale poli en/of dicht bij de huisartsenpraktijk. De behandelingen worden face-to-face op locatie, volledig online (digitaal) of blended aangeboden. Wij werken ook middels beeldbellen en therapieland (e-health) aan de behandeldoelen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de psychologische zorg toegankelijk te houden. Het team in Rotterdam centrum is kleinschalig en bestaat uit zes behandelaren. Het is een mix van junior, medior en senior medewerkers. De collega's kenmerken zich door hun oprechte interesse in elkaar en de nauwe samenwerking. Op de locatie heerst er een warme sfeer en de collega's zijn hecht met elkaar. Daarnaast krijg je binnen dit team de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en zijn er mogelijkheden om je kennis en ervaring te delen. Binnen de organisatie zijn er korte lijnen waardoor je gemakkelijk met je collega's en de directie schakelt.


Wat kun jij van ons verwachten?
Afgelopen jaren is onze organisatie sterk gegroeid. Wij hebben de ambitie om onze voorsprong te behouden en onze positie te verstevigen in Nederland. Dit zie je ook terug in onze bedrijfscultuur. Wij investeren graag in je. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. We werken graag hard, zijn ambitieus en lachen tussendoor om elkaars flauwe humor. Er heerst een informele sfeer waarbij het helemaal niet gek is om met de directie aan de lunchtafel te zitten. We hebben het uitstekend georganiseerd en kennen een duidelijk verwachtingsmanagement. Wij gaan daarom als vanzelfsprekend graag in gesprek over de verwachtingen.

  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek (maximaal €8903 a.d.h.v. 36 uur per week);
  • Deze functie is te combineren met een van onze andere locaties (zoals Alexander) en/of de digitale poli (vanuit huis);
  • De cao GGZ kent voordelige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog;
  • Je vindt het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van het team en het zorgaanbod;
  • Affiniteit met cognitieve gedragstherapie en kortdurende evidence based behandeling.


Meer weten over de Forta Volwassenen Rotterdam Centrum?

Spreekt een betrokken organisatie met korte communicatielijnen jou aan? Word je enthousiast van een gevarieerd zorgaanbod? Zet jij de cliënt centraal? Check, check, dubbelcheck. Kortom: maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button.  Wij kijken uit naar je reactie. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl of 06-43265086.

Op locatie
  • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 5.722 - € 8.903 per maand
Forta Volwassenen Rotterdam Centrum

of