Overslaan naar content

Klinisch psycholoog

  • Naaldwijk
€ 4.785 - € 8.903 per maandForta Volwassenen Naaldwijk

Functieomschrijving

Onze persoonlijke benadering is ons succes. Wij vinden het belangrijk om laagdrempelig toegankelijke zorg aan te bieden vanuit kleine praktijken. Voor onze locatie in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een klinisch psycholoog. 


Forta Volwassenen - We zijn begonnen met drie behandelaren op een zolderkamer. Samen hebben zij een visie om kwalitatief hoogwaardige behandelingen toegankelijk te houden. Dit doen wij vanuit kleine praktijken, onze digitale poli en/of dichtbij de huisartsenpraktijk. Inmiddels uitgegroeid tot een mooie bedrijf met een eigen opleidingsinstituut en meerdere (zorg)bedrijven. 


We zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen vanuit de basis- en specialistische GGZ. We streven naar een minimale wachtlijst en laagdrempelig toegankelijke zorg. Qua behandeling is Forta CGT georiënteerd, met affiniteit op het gebied van ACT en schematherapie. Wij willen zo breed mogelijk zorg kunnen bieden. We besteden aandacht aan individuele en teamvorming-/ontwikkeling. Wij vinden zorgvuldige indicatiestelling belangrijk dus wegen zo vroeg mogelijk welke hulp passend is. Ook geloven wij in het belang van een goede organisatie van het zorglandschap en een prettige samenwerking met collega-instellingen. Kwaliteit en ontwikkeling staan centraal met de meest recente evidence based behandelmethoden en E-health. Naast de reguliere face-to-face behandeling hebben wij op locatie Naaldwijk ook de mogelijkheid voor cliënten om behandeling digitaal te volgen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en therapieland (E-health) aan hun behandeldoelen. Als organisatie hebben we korte communicatielijnen en vinden we plezier op de werkvloer belangrijk. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. 


Werk jij graag samen in een hecht en vriendelijk team? Dan ben je bij Naaldwijk op het goede adres. De kracht van Naaldwijk zit hem in de openheid, hun luisterend oor en de goede gesprekken bij de lunch. Samen willen ze het beste. Ze praten eerlijk en direct tegen elkaar. Wanneer het nodig is durven ze je op scherp te zetten of een kritische vraag te stellen.

Als klinisch psycholoog ligt de focus op de volwassenen, een combinatie met kind en jeugd is bespreekbaar. Je verricht (tweede) intakes en diagnostiek op het gebied van diverse DSM-5 stoornissen zoals angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stress stoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. De uitvoering van psychotherapie is jouw verantwoordelijkheid voor het behandelen van diverse (complexe) angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stress stoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek in gedifferentieerde behandelprogramma’s. Wij bieden dit aan zowel individueel als in groepen en indien nodig systemen. Als vanzelfsprekend draag je als hoofdbehandelaar de verantwoordelijkheid in het opstellen van-/en zorg dragen voor de uitvoering van behandelplannen binnen een multidisciplinair behandelteam. Je neemt deel aan multidisciplinair overleg en intervisie - dat wist je natuurlijk al. Er zijn weinig junioren binnen het team. Begeleiden en superviseren van junior therapeuten en psychologen in opleiding kan in samenwerking met een andere locatie. En tot slot onderhoud je contacten met verwijzers en andere zorgdisciplines.


Wij investeren graag in jou!

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Wij investeren graag in je. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit ons eigen opleidingscentrum, Forta Opleidingen zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Wij stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Het team zal kennis en plezier met je delen! Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. - Dat wist je natuurlijk al.

  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek (FWG 70-75);
  • De uren en werkdagen zijn bespreekbaar;
  • Deze functie is te combineren met een van onze andere locaties en/of de digitale poli (vanuit huis);
  • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als klinisch psycholoog;
  • Affiniteit met psychologische behandelingen bij mensen met diverse problematiek;
  • Je wisselt hardwerken ook graag af met een informeel gesprek tijdens de lunch;
  • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Meer weten over de Forta Volwassenen Naaldwijk?

Spreekt een betrokken organisatie met korte communicatielijnen jou aan? Word je enthousiast van een gevarieerd zorgaanbod? Zet jij de cliënt centraal? Check, check, dubbelcheck. Kortom: maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij kijken uit naar je reactie. Nora is bereikbaar via 06-43265086 en ouwerkerk@forta.nl of chat met Nora van Ouwerkerk

Op locatie
  • Naaldwijk, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.785 - € 8.903 per maand
Forta Volwassenen Naaldwijk

of