Overslaan naar content

Kind & jeugdpsycholoog NIP

  • Lelystad
€ 4.108 - € 6.264 per maandDokter Bosman Lelystad

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven kinder- en jeugdpsycholoog NIP? Wil jij jouw specialistische kennis en ervaring inzetten om na diagnose een persoonlijke aanpak te maken voor onze cliënten? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou bij Dokter Bosman, gevestigd in het bruisende Lelystad!


Dokter Bosman
biedt basis- en specialistische GGZ aan vanuit de visie van 'psychologie van nu'. Bij ons staat de persoonlijke aanpak centraal, waarbij de behandelaars en cliënten zelf de toon zetten, in plaats van strikte regels en protocollen. Wij bieden geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling richt zich op het leren omgaan met de uitdagingen waar onze cliënten in het dagelijks leven mee te maken hebben. We streven ernaar om hen te helpen hun doelen te bereiken en geloven in een actieve aanpak. Dit maakt onze benadering elke dag beter, oftewel de psychologie van nu.


Als kind & jeugdpsycholoog NIP bij ons team in Lelystad krijg je de kans om te werken met een diverse cliëntenpopulatie en samen te werken met een multidisciplinair team. Ons team bestaat uit een GZ-psycholoog, basispsychologen/orthopedagogen, een ouderbegeleider, een kinder- en jeugdpsychiater en een arts. We zijn een team dat zich richt op een persoonlijke aanpak, waarbij we ieders verhaal, groeimogelijkheden en behoeften vanuit verschillende stijlen en temperamenten bekijken. We baseren onze aanpak op positieve gezondheid, CGT, schematherapie, ACT en mindfulness. Daarnaast hebben we een inspirerende samenwerking met het team volwassenen en delen we samen het pand.


Naast ons werk houden we van gezelligheid en teambuilding. We gaan regelmatig samen uit eten, lunchen buiten de deur of maken verfrissende wandelingen. En als je geluk hebt, word je verwend met warme broodjes van een van je collega's. In dit team draait het niet alleen om werk, maar ook om het delen van mooie en uitdagende momenten in ons persoonlijke leven. Onze gastvrouw, Lucinda, is de verbindende factor die alles regelt om jouw werk als behandelaar een stukje makkelijker te maken. Ze ontzorgt je echt! Een mooi voorbeeld hiervan is toen we tijdens een behandeling spraken over het openen van een lade voor een cliënt. Binnen no-time stond Lucinda in de kringloopwinkel om een ladekast te vinden, zodat we de beeldspraak visueel konden maken voor de kinderen en jongeren die we helpen. Dat is het soort team dat we zijn - innovatief, betrokken en altijd bereid om een stap extra te zetten voor onze cliënt

Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons worden de toon en de koers niet bepaald door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Wij moedigen je aan om op maat gemaakte oplossingen te realiseren, zodat cliënten en hun omgeving beter kunnen omgaan met het dagelijks leven. Je zult betrokken zijn bij boeiende intakegesprekken, uitdagende psychodiagnostische onderzoeken uitvoeren en behandelingen verzorgen voor kinderen en ouders met diverse hulpvragen. Samen met het team evalueer je de behandeling en pas je deze indien nodig aan, zodat we altijd streven naar de best mogelijke resultaten.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een registratie kinder- en jeugdpsycholoog NIP;
  • Affiniteit / Ervaring met diagnostiek en/of met behandeling van kinderen, jongeren en ouders binnen de jeugd GGZ;
  • Je bent in het bezit van de BAPD;
  • In bezit van SKJ registratie.


Wat bieden wij?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine  teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 65);
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Als jij klaar bent om jouw passie en expertise in te zetten om het verschil te maken in het leven van kinderen en jeugdigen, dan verwelkomen we jou graag in ons team bij Dokter Bosman in Lelystad!
Neem dan contact op met Lucienne van den Hoogen of Lindy den Braber. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Klik hier om met Lucienne te chatten. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Maak je interesse kenbaar via de 'solliciteren' button.  Wil je misschien eerst weten wat onze mensen vinden van het werken bij Dokter Bosman? Kijk dan eens hier. 

Op locatie
  • Lelystad, Flevoland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Lelystad

of