Overslaan naar content

Jobcoach / Re-integratiecoach - Lelystad/Almere

 • Almere
€ 2.451 - € 3.863 per maandQuality Coaching

Functieomschrijving

Krijg jij een voldaan gevoel wanneer je jouw deelnemers een stap verder kan helpen richting de arbeidsmarkt? Vind jij ook dat deelnemers met een psychische kwetsbaarheid volwaardig mee moeten kunnen doen in onze maatschappij? Kijk jij naar mogelijkheden en weet jij hoe je jouw deelnemer hier bewust van kan maken zodat ze meer vertrouwen krijgen in zichzelf? Dan maken wij graag kennis met jou!

Voor onze Quality Coaching vestiging in Flevoland, regio Almere, zijn wij op zoek naar een ervaren noloc gecertificeerde jobcoach of IPS-trajectbegeleider, die affiniteit en kennis heeft van de GGZ-doelgroep.


Over de functie

Om onze deelnemers naar werk of opleiding te begeleiden, zetten wij de methodiek: IPS (Individuele Plaatsing & Steun) in, waarbij jij als jobcoach dan ook aansluit bij één van onze beschermd wonen locaties in Almere. We werken daarin integraal samen met het begeleidingsteam om een zo duurzaam re-integratietraject met elkaar neer te zetten. De achtergrond van onze deelnemers is divers, maar jij bent in staat om op een juiste, passende manier begeleiding en ondersteuning te bieden. Je bent vaardig in het activeren en motiveren van onze deelnemers en weet de aansluiting te vinden met de reguliere arbeidsmarkt. Dit gaat vaak met ups en downs, maar voor die laatste deins jij niet terug; je zal er juist alles aan doen om de afstand tot de arbeidsmarkt met de deelnemer te verkleinen.

Het doel waar je samen met de deelnemer aan werkt, is dat talenten en mogelijkheden zo goed als mogelijk worden benut en dat er een passende, duurzame reguliere (participatie)baan of opleiding wordt gevonden. Je voert hierin IPS/re-integratietrajecten en coachingstrajecten uit voor het UWV en gemeenten. Daarbij is het belangrijk dat je ervaring hebt met het opstellen van re-integratieplannen en jobcoach-aanvragen. Je bent in staat bent om de opgestelde doelen goed te bewaken. In deze functie is ervaring met coaching on the job van groot belang en weet je zowel de deelnemer als de werkgever op de werkvloer te adviseren.


Over Quality Coaching en Forta

Quality Coaching is actief in Zuid-Holland, Flevoland, Friesland, Groningen en begeleidt al meer dan 20 jaar deelnemers met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Quality Coaching is een landelijk erkende jobcoachorganisatie en in het bezit van het keurmerk Blik op Werk. Quality Coaching is onderdeel van Forta. Partnerschap met Quality Coaching brengt dan ook de expertise van de diverse GGZ organisaties met zich mee.

Waar Forta begon op een zolderkamer is het inmiddels uitgegroeid tot een organisatie waar meerdere GGZ organisaties bij zijn aangesloten. Alleen de allerbeste zorg in combinatie met persoonlijke benadering is daarin goed genoeg. Dat doet Forta voor mensen met psychische en psychiatrische klachten vanuit de basis- en specialistische GGZ. Naast reguliere GGZ hebben zij ook expertise gericht op complex trauma, eetstoornissen, intercultureel, wonen en maatschappelijke reïntegratie. Inmiddels wordt dat gedaan met ruim 1000 inspirerende en gepassioneerde zorgverleners. Forta bestaat uit Forta Services, Forta Volwassenen, Forta Jeugd, Forta Intercultureel, Forta POH-GGZ, Forta Opleidingen, PSYTREC, de Pi-groep, Human Concern, Dokter Bosman, in de Bres, de Jonge Krijger, Quality Coaching.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau. Het is een pré als je een IPS/Noloc gecertificeerde jobcoach bent.

 • Ondernemende, zelfstandige en enthousiaste persoonlijkheid die ervaring heeft met het opbouwen van een netwerk (UWV, gemeenten en werkgevers);

 • Ruime ervaring met coaching on the job en uitvoering re-integratietrajecten (UWV en gemeente);

 • Motiverende en inspirerende persoonlijkheid die beschikt over een flinke dosis humor en relativeringsvermogen;

 • Een doorzetter met inlevingsvermogen; jij krijgt er energie van om deelnemers weer perspectief te bieden ten aanzien van een passende en duurzame baan;

 • Affiniteit met en kennis van de GGZ doelgroep en overtuigd van onze integrale aanpak;

 • In het bezit van eigen vervoer en bij voorkeur woonachtig in omgeving Almere.


Jij zorgt voor onze cliënten, wij zorgen voor jou.

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. We investeren graag in je. En stimuleren je tot eigen initiatief en waarderen het als je meedenkt binnen de mogelijkheden. Als groeiende organisatie waarderen we jouw inbreng. Uiteraard hoort hierbij een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

 • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;

 • Je mag rekening houden met inschaling in FWG 45;

 • Een dynamische werkomgeving waarin je jezelf blijft ontwikkelen

 • Een prettige en informele werksfeer met leuke en gedreven collega’s;

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, een 8,33% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding. En tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36-urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wij kijken uit naar je reactie. Heb je aanvullende vragen neem dan contact op met Jessica Walkley, bereikbaar via 06-43160762 - walkley@forta.nl - Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag.

Op locatie
 • Almere, Flevoland, Nederland
€ 2.451 - € 3.863 per maand
Quality Coaching

of