Overslaan naar content

GZ-psycholoog PTSS

  • Weert
€ 4.108 - € 6.264 per maandPSYTREC Weert

Functieomschrijving

Wil jij PTSS zo effectief mogelijk behandelen? Spreekt een ambitieuze, vooruitstrevende en dynamische organisatie jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze locatie in Weert zoeken wij een GZ-psycholoog die cliënten met de diagnose PTSS succesvol kan behandelen.


Over PSYTREC

PSYTREC is een gespecialiseerde GGZ instelling die zich exclusief richt op de behandeling van (complexe) PTSS (posttraumatische stressstoornis). Dit wordt gedaan op innovatieve wijze om vervolgens zo kort en intensief, maar bovenal zo effectief mogelijk te behandelen. In plaats van vele maanden één keer per week of één keer per twee weken behandelen, kiezen wij ervoor de PTSS in twee of meerdere dagen aansluitend te behandelen. Wij hebben twee behandellocaties, één in Bilthoven en één in Weert. Op de locatie wordt individuele behandeling, begeleiding en ondersteuning geboden voor PTSS-cliënten. Het behandelprogramma is opgebouwd uit EMDR therapie, exposure therapie, psycho-educatie en een activerend sport- en bewegingsprogramma. Tijdens een behandeling wordt er met wisselende therapeuten gewerkt om het grootste effect te behalen. De behandellocaties zijn ruim opgezet. De sportactiviteiten zijn een bijzonder onderdeel van de behandeling. Er is onder andere een hindernisbaan op de locatie aanwezig. PSYTREC biedt als enige GGZ-instelling in Nederland het unieke Activerende Sport- en Bewegingsprogramma.


Jij als GZ-psycholoog binnen ons team

Als GZ-psycholoog bij PSYTREC heb je een gevarieerde en zinvolle baan. Als GZ-psycholoog behandel je middels EMDR en exposure therapie cliënten met complexe PTSS. Je treedt op als regiebehandelaar voor cliënten. Dit betekent dat je betrokken bent bij de intake en indien nodig contact hebt met verwijzers en / of betrokken behandelaren. Tijdens de behandeling ben je verantwoordelijk voor een aantal cliënten. Jij volgt het behandelproces nauwkeurig en stuurt bij wanneer dit gewenst is. Als GZ-psycholoog participeer je dagelijks in het multidisciplinair overleg met collega behandelaren en draag je bij aan het diagnostisch onderzoek. Het behandelen is te combineren met wetenschappelijk onderzoek of docentschap.


Wat kun je van ons verwachten?

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
  • Een salaris tussen 4108 en 6264 euro per maand;
  • Specialisatie in het behandelen van complexe PTSS. Je wordt meegenomen in de laatste ontwikkelingen over onze evidence-based behandelingen;
  • Een goede verdeling van BIG geregistreerde collega´s;
  • Wij investeren graag in je en bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog met BIG-registratie;
  • Affiniteit met exposure, EMDR en PTTS.


Hebben wij je interesse gewekt?
Laten we op een laagdrempelige manier in contact komen, zodat we samen kunnen ontdekken of er een match is. Via de 'solliciteren' button kan je jouw persoonlijke gegevens achterlaten. Wij vragen niet naar een cv of motivatiebrief. Doe waar jij je goed bij voelt. Bij vragen kun je contact opnemen met Nora via ouwerkerk@psytrec.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora. 

Op locatie
  • Weert, Limburg, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
PSYTREC Weert

of