Overslaan naar content

GZ-psycholoog psycho-oncologie

  • Leiden
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Volwassenen Leiden Vruchtenburg

Functieomschrijving

Bij Forta de Vruchtenburg zijn we op zoek naar een GZ-psycholoog die elke dag het verschil wil maken voor deze bijzondere doelgroep. Samen met een team bied jij psychologische begeleiding aan cliënten met kanker. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!


Forta de Vruchtenburg biedt gespecialiseerde psychologische begeleiding aan mensen met kanker bij het verwerken van hun ziekte. Kanker heeft niet alleen impact op de cliënt zelf, maar ook op hun naasten, zoals partners, kinderen en vrienden die zorg verlenen. Daarom is onze begeleiding ook beschikbaar voor hen. Behandelen kan zowel tijdens als kort na de medische behandeling voor kanker,, wanneer iemand vastloopt tijdens het herstel of wanneer er psychische problemen worden ervaren op de lange termijn. Bovendien behandelen wij volwassenen die naar ons zijn doorverwezen vanwege psychische klachten die verband houden met de late effecten van kinderkanker.


Er wordt gebruik gemaakt van verschillende behandelmethoden waaronder: psycho-educatie, (mindfulness gebaseerde) cognitieve gedragstherapie, ACT, EMDR, beeldende vaktherapie en zingevingsgerichte groepstherapie. Deze methoden worden gecombineerd met e-health modules. De behandelingen kunnen face-to-face en via beeldbellen plaatsvinden.


Jij als GZ-psycholoog binnen ons team

Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van intakes, het verrichten van psychodiagnostische onderzoeken en het uitvoeren van behandelingen. Je werkt één op één met cliënten, met groepen en met systemen. In samenwerking met een klinisch psycholoog neem je de rol van regiebehandelaar op je. Je onderhoudt contact met verwijzers en andere zorgprofessionals, neemt deel aan overleggen en intervisie. Daarnaast geef je begeleiding aan basispsychologen. Bij Forta de Vruchtenburg delen wij regelmatig onze door het geven van trainingen, lezingen en workshops. Wanneer je hier een bijdrage aan wilt leveren is dit zeker mogelijk.


Je komt te werken in een multidisciplinair team bestaande uit een klinisch psycholoog, drie basispsychologen, een creatief therapeut en twee secretaresses. Het is een klein en hecht team met ervaren medewerkers. We werken vanaf een karakteristieke locatie in het centrum van Leiden.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Een salaris tussen 4108 en 6264 euro per maand;

  • De mogelijkheid om het dagelijks leven van mensen met kanker en hun naasten positief te beïnvloeden;

  • Afwisselende werkzaamheden waar je volledig op in kunt opgaan. Je kunt het behandelen combineren met onderzoek en innovatie;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;

  • Je hebt affiniteit met de medische psychologie.


Hebben wij je interesse gewekt?

Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je vragen (wat wij ons goed kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@forta.nl of 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.
Op locatie
  • Leiden, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Forta Volwassenen Leiden Vruchtenburg

of