Overslaan naar content

GZ-psycholoog psycho-oncologie

  • Leiden
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Volwassenen Leiden Vruchtenburg

Functieomschrijving

Bij Forta De Vruchtenburg zijn we op zoek naar een GZ-psycholoog die elke dag het verschil wil maken voor deze bijzondere doelgroep. Kanker is een uitdagende reis, zowel lichamelijk als mentaal. Het raakt niet alleen de patiënt maar ook hun dierbaren. Doe jij met ons mee om het verschil te maken voor deze bijzondere doelgroep? Lees snel verder en sluit je aan bij onze missie!


Over de Forta Vruchtenburg

Bij de specialistische behandelteams van De Vruchtenburg wordt psycho-oncologische zorg geboden aan mensen met kanker, naasten en nabestaanden wanneer er door confrontatie met kanker psychische klachten zijn ontstaan die het dagelijks functioneren belemmeren. Niet alleen mensen die zelf kanker hebben (gehad), maar ook hun naasten (o.a. partners, kinderen) kunnen zorg ontvangen. Dit kan zowel tijdens als kort na de medische behandeling voor kanker, wanneer iemand vastloopt tijdens het herstel of wanneer er psychische problemen worden ervaren op de langere termijn. Bovendien behandelen we volwassenen die naar ons zijn doorverwezen vanwege psychische klachten die verband houden met de late effecten van kinderkanker. We bieden een gevarieerd aanbod van hulpverlening vanuit de basis- en specialistische GGZ. Onze behandelingen kunnen face-to-face, online of in een mix van beide worden aangeboden. We maken gebruik van cognitieve gedragstherapie, ACT, EMDR, psycho-educatie en vaktherapie. We maken gebruik van e-healthprogramma's van Therapieland en beeldbellen bij ons online aanbod. Een voordeel van e-health is onder andere dat cliënten onafhankelijk van tijd en plaats aan hun proces kunnen werken. Dit flexibele karakter van e-health sluit goed aan op de mogelijkheden van mensen die midden in een medisch traject zitten. Onze collega's worden aangemoedigd om mee te denken over hoe we de best mogelijke zorg kunnen bieden. Onze missie is helder: samen het verschil maken op het gebied van mentale gezondheid voor cliënten met een diversiteit aan problematiek en hulpvragen.


We werken met een multidisciplinair team bestaande uit een klinisch psycholoog, drie basispsychologen, een creatief therapeut en twee secretaresses. Op onze karakteristieke locatie, gevestigd aan de Oude Vest, hechten we veel waarde aan een vriendelijke sfeer en optimale behandelomstandigheden. We begrijpen dat het voor onze cliënten soms een grote stap kan zijn om bij ons binnen te stappen, en het is onze missie om hen gerust te stellen en te begeleiden op hun intensieve medisch behandeltraject.


Als GZ-psycholoog ligt jouw expertise op het gebied van medische psychologie. Je voert intakes uit, verricht psychodiagnostische onderzoeken en bent verantwoordelijk voor de uitvoering van behandelingen, ongeacht de aard of fase van de ziekte. Of het nu individueel, in groepen of met systemen is, jij staat paraat. In nauwe samenwerking met een klinisch psycholoog en psychiater neem je de rol van regiebehandelaar op je. Je bent een integraal onderdeel van ons team, onderhoudt contact met verwijzers en andere zorgprofessionals, en wisselt overleg af met intervisie. Bovendien ben je er om basispsychologen te begeleiden, te ondersteunen en supervisie te bieden. Bij De Vruchtenburg delen we regelmatig onze kennis door middel van trainingen, lezingen en workshops, en jouw bijdrage is van harte welkom. Hier is ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Als je de medische psychologie wilt afwisselen met de reguliere GGZ, is dat ook mogelijk op een van onze andere locaties of via onze digitale poli. Wil je meer informatie over ons? Wil je meer informatie over ons? Bezoek onze website op https://www.fortagroep.nl/zorgaanbod/zorgprogramma/vruchtenburg/.


Wat mag je van ons verwachten?

Als GZ-psycholoog bij Forta De Vruchtenburg kun je dagelijks het leven van mensen met kanker en hun naasten positief beïnvloeden. Samen kunnen we de mentale gezondheid verbeteren en licht brengen in uitdagende tijden. Wij bieden een werkomgeving waarin ruimte is voor eigen initiatief binnen een enthousiast team. Uiteraard gaan we in gesprek over je arbeidsvoorwaarden, conform de cao GGZ.

  • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek (FWG 65);
  • Afwisselende werkzaamheden waar je volledig in kunt opgaan. Behandelen, onderzoek doen, samenwerken en innoveren;
  • We investeren graag in je en bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
  • De cao GGZ kent voordelige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als gz-psycholoog (of psychotherapeut);
  • Affiniteit met medische psychologie, psychologische behandelingen bij mensen met diverse problematiek, milde persoonlijkheidsdiagnostiek en somatische ziekten;
  • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Hebben wij je interesse gewekt?
Laten we op een laagdrempelige manier in contact komen, zodat we samen kunnen ontdekken of er een match is. Wil je liever eerst informeel koffie drinken, kennismaken met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Doe waar jij je goed bij voelt. Bel, mail of chat met Nora van Ouwerkerk. Zij is bereikbaar via 06-43265086 - ouwerkerk@forta.nl.

* Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog of klinisch psycholoog.

Op locatie
  • Leiden, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Forta Volwassenen Leiden Vruchtenburg

of