Overslaan naar content

Klinisch psycholoog

  • Castricum
€ 6.343 - € 8.903 per maandDokter Bosman Castricum

Functieomschrijving

Het volwassenen team in Castricum verwelkomt graag een collega klinisch psycholoog. Jij weet de verbinding te leggen met cliënten en tussen collega's. Met jouw expertise bied je een waardevolle toevoeging aan het team.


Dokter Bosman Castricum biedt basis- en specialistische GGZ aan. Wij bieden basis- en specialistische GGZ aan, en werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons worden de toon en de koers bepaald door de cliënten en de behandelaars zelf. Onze kracht ligt in op maat gemaakte oplossingen, zodat cliënten en hun omgeving beter kunnen omgaan met het dagelijks leven. Hierin onderscheiden we ons van andere organisaties, niet in de cliënten of hun problematiek, maar in de oplossingen die wij bieden: geen gewone zorg, maar maatwerk. Onze behandeling richt zich op het helpen van cliënten en hun omgeving om beter om te gaan met de uitdagingen van het dagelijks leven en hun persoonlijke doelen te bereiken. Dit is psychologie van nu, waarbij positieve gezondheid een nieuwe manier van kijken naar gezondheid introduceert. Wij zien de behandeling als een middel om persoonlijke doelen te bereiken. Bij aanmelding en tijdens de behandeling wordt de cliënt uitgenodigd om de gezondheid te meten. Met de uitkomst stellen we persoonlijke behandeldoelen vast. Er wordt besproken wat een concrete verbetering is en wanneer de behandeling geslaagd is.


Wat ga je doen?
Het team in Castricum bestaat bij volledige bezetting uit 8 collega's: 2 PioG’s, 3 GZ-psychologen, 2 psychologen en 1 psychiater. We hebben diverse expertisegebieden, zoals CGT, EMDR, ACT, trauma en schematherapie, en bieden de mogelijkheid voor een systemische aanpak. Ons multidisciplinaire team werkt met korte communicatielijnen en we bevorderen laagdrempelig contact door ons open-deurenbeleid. De front- en backoffice ondersteunen ons bij de planning en zijn altijd enthousiast en vriendelijk naar zowel ons als onze cliënten. We delen het pand met het team Kind en Jeugd, waarmee we gezamenlijk lunchen.


Wij zijn een generalistische poli die zich richt op een diverse groep cliënten met verschillende hulpvragen, zoals angst, stemmingsklachten, trauma, lichte persoonlijkheidsproblematiek en (een vermoeden van) ASS en ADHD. Als klinisch psycholoog draag je de verantwoordelijkheid voor (tweede) intakes en diagnostiek en pak je de complexe behandelingen op. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het team tijdens de multidisciplinaire overleggen, maar ook tijdens werkbegeleiding en intervisiemomenten. Je evalueert de voortgang van behandelingen met collega's en past deze aan indien nodig. Je krijgt daarnaast de ruimte om mee te denken over de invulling van de zorg die wij bieden.


Wat mag je van ons verwachten?
Je wordt verwelkomd in een hecht en betrokken team. Samen creëren we een veilige werkomgeving waar openheid, zowel persoonlijk als professioneel, van groot belang is. Onze werkomgeving is meer dan alleen een plek om te werken; het is een plek waar we vertrouwen centraal stellen. We geven je de vrijheid om autonoom te werken omdat we er sterk van overtuigd zijn dat dit de kern vormt voor het leveren van de beste zorg. Je maakt deel uit van een platte organisatie en komt te werken in een klein team dat je de ruimte biedt om hoogwaardige zorg te bieden volgens jouw visie. We zien ernaar uit om met jou in gesprek te gaan over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ;
  • Jouw salaris wordt afgestemd op jouw ervaring en expertise (FWG 75);
  • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als klinisch psycholoog;
  • Interesse in een brede (en multicomplexe) doelgroep;
  • Betrokkenheid, creatief en communicatief sterk.


Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lucienne van den Hoogen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Castricum, Noord-Holland, Nederland
€ 6.343 - € 8.903 per maand
Dokter Bosman Castricum

of