Overslaan naar content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist kind & jeugd (zwangerschapsvervanging)

 • Harderwijk
€ 4.108 - € 6.264 per maandDokter Bosman Harderwijk

Functieomschrijving

Dokter Bosman Harderwijk zoekt een GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist die vanaf maart/april 2024 gedurende zeven maanden een cruciale rol kan vervullen tijdens het zwangerschapsverlof van een collega. Dit biedt een mooie kans om connecties op te bouwen en samen te werken met ons toegewijde multidisciplinaire team. Wil jij je inzetten voor ons superleuke kind- en jeugd team in Harderwijk? Lees dan gauw verder!

Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ aan en werkt vanuit de visie: 'psychologie van nu'. Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Het grootste verschil bij Dokter Bosman zit niet zozeer in de cliënten die we bedienen of hun problematiek, maar in de oplossingen die we bieden. Wij bieden geen standaardzorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht om cliënten en hun omgeving te leren omgaan met de uitdagingen waarmee ze in het dagelijks leven te maken hebben. De hulpvragen zijn divers; zoals ADHD, ASS, angst, trauma, hechting, stemming en systeemproblematiek. We helpen onze cliënten vooruit te komen en streven ernaar om hun individuele doelen te bereiken. Bij Dokter Bosman geloven we in actie. Dit maakt onze aanpak elke dag een beetje beter, en dat is de moderne psychologie waar we voor staan.


Werken bij Dokter Bosman Harderwijk
Werk jij graag in een klein en gemotiveerd team, met een breed zorgaanbod en krijg jij er voldoening van om met kinderen en jongeren en hun ouders aan de slag te gaan? Hou jij daarnaast van korte lijntjes met je teamleden en werk je vanuit een holistische blik? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

Voor onze kind- en jeugdlocatie in Harderwijk zijn we op zoek naar een GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist. Wil jij je een periode inzetten tijdens het  zwangerschapsverlof van een collega waar je enthousiast door het team ontvangen gaat worden? Dan verwelkomen we je graag met een startdatum in maart of april 2024 voor de duur van zeven maanden. Bij voorkeur verwelkomen we iemand voor 32-36 uur in ons team, maar ook met 16 uur zijn we al blij! We zijn flink aan het bouwen en uitbreiden en zoeken daarom iemand die het leuk vindt om daaraan bij te dragen. De taken van een GZ-psycholoog binnen ons team zijn: regiebehandelaarschap, duo-intakes, individuele behandelingen en oudergesprekken en het geven van werkbegeleiding aan basispsychologen. Tevens vinden wij het belangrijk dat een GZ-psycholoog met een nieuwe en frisse blik meedenkt over beleid en organisatie binnen ons team.


Je komt te werken op de locatie Harderwijk. In een enthousiast en gezellig multidisciplinair team van 8 personen, bestaande uit een jeugdarts, twee GZ-psychologen, drie basispsychologen, een systeemtherapeut/ vaktherapeut (spel) en een gastvrouw. Daarnaast is een klinisch psycholoog verbonden aan de MDO's. Met elkaar houden wij van plezier hebben in hetgeen we doen waarbij de sfeer in het team gezellig en positief is. Een fijne sfeer waarin iedere collega tot zijn recht komt, is voor ons een belangrijke kernwaarde. Gedrevenheid, motivatie, openheid, transparantie en goede onderlinge contacten staan hierin voorop. Om de kwaliteit te waarborgen en onze kennis up-to-date te houden zijn we allemaal actief in het volgen van scholingen en opleidingstrajecten. Wij vinden flexibiliteit en laagdrempeligheid belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega's. Er is veel ruimte voor de inbreng van je eigen creativiteit. 


Wat kun je van ons verwachten?
Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten: 

 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 65);
 • Een tijdelijke functie waarin je de kans krijgt om een frisse blik te werpen op ons team en beleid, connecties te maken, ervaring en kennis te delen met de leuke behandelaren in het team, en een waardevolle bijdrage te leveren aan de kinderen en jongeren;
 • Goed te bereiken locatie, zowel met de auto als het openbaar vervoer (2 minuten lopen vanaf het station). Je kunt voor de deur gratis parkeren;
 • Gevarieerde werkzaamheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist;
 • Voorkeur gaat uit naar beschikbaarheid van 32-36 uur per week, maar een minimum van 16 uur per week is ook welkom;
 • Je bent op donderdag beschikbaar voor het cliëntenoverleg of hebt de mogelijkheid om dit digitaal bij te wonen;
 • Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.


Hebben wij je interesse gewekt?

Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne of Lindy contact met je kan opnemen. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy.

Op locatie
 • Harderwijk, Gelderland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Harderwijk

of