Overslaan naar content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist kind & jeugd

  • Zutphen
€ 4.272 - € 6.504 per maandDokter Bosman Zutphen

Functieomschrijving

Bij Dokter Bosman bieden wij jou als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist de mogelijkheid om je specialistische kennis en ervaring in te zetten voor het creëren van een persoonlijke aanpak voor onze cliënten. Wij geloven niet in rigide regels en protocollen, maar juist in het centraal stellen van de unieke behoeften van onze cliënten en het actief samenwerken met ons team van behandelaars. Dit sluit aan bij de kernwaarden van moderne psychologie, waar wij volledig achter staan.


Over Dokter Bosman

Bij Dokter Bosman bieden wij basis- en specialistische GGZ aan vanuit de visie van de 'psychologie van nu'. Onze aanpak is persoonlijk en wordt niet bepaald door rigide regels of protocollen, maar door onze cliënten en behandelaars zelf. Wat Dokter Bosman onderscheidt, is niet alleen de diversiteit van onze cliënten en hun problematiek, maar vooral de unieke oplossingen die wij bieden. Wij leveren geen standaardzorg, maar maatwerk. Onze behandeling is gericht op het leren omgaan met de uitdagingen van het dagelijks leven, zowel voor onze cliënten als hun omgeving. Wij streven ernaar onze cliënten vooruit te helpen en te ondersteunen bij het bereiken van hun individuele doelen. Bij Dokter Bosman omarmen we actie. Hierdoor verbeteren we onze aanpak elke dag een beetje meer, en dat is precies waar moderne psychologie voor staat bij ons.


Kom werken als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist bij Dokter Bosman in Zutphen, waar we ons team richten op de behandeling van kinderen en jongeren tussen 6 en 19 jaar met diverse klachten en problematieken. We benaderen elke cliënt systemisch, omdat we geloven dat een kind of jongere niet los gezien kan worden van zijn omgeving. In ons behandelteam passen we diverse methoden toe zoals CGT, EMDR, ACT, PMT en systeemtherapie. Kennis van schematherapie is een meerwaarde waarmee je ons team kunt verrijken. Als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist ben je verantwoordelijk voor intakegesprekken, evaluatiegesprekken en de behandelinhoud. Je neemt deel aan multidisciplinair overleg (MDO), biedt werkbegeleiding en supervisie aan collega's, en hebt de regie over het zorgtraject van je eigen cliënten. We investeren in scholing en opleidingstrajecten om onze kennis actueel te houden en de kwaliteit van onze zorg te waarborgen. Als regiebehandelaar krijg je ruimte voor scholing met een passend eigen budget en verlofuren. C reativiteit en eigen inbreng worden gewaardeerd en we moedigen vernieuwing aan. Flexibiliteit is belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega's. Ons team bestaat uit 8 enthousiaste, deskundige en gezellige professionals. We streven naar een prettige werkomgeving en hechten veel waarde aan werkplezier. 

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist;
  • Het spreekt je aan om te bouwen aan een team;
  • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Wat kun je van ons verwachten?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 65);
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget per kalenderjaar; 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Iets voor jou?

Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Zutphen, Gelderland, Nederland
€ 4.272 - € 6.504 per maand
Dokter Bosman Zutphen

of