Overslaan naar content

GZ-psycholoog

  • Doetinchem
€ 4.785 - € 6.264 per maandDokter Bosman Doetinchem

Functieomschrijving

Welkom in Doetinchem, waar werken als GZ-psycholoog écht leuk is! 


Bij Dokter Bosman werken wij vanuit een persoonlijke aanpak. Wij moedigen je aan om op maat gemaakte oplossingen te realiseren op basis van evidence based behandelmethoden, zodat cliënten en hun omgeving beter kunnen omgaan met het dagelijks leven. Dit doen wij vanuit de benadering van positieve gezondheid.


Bij Dokter Bosman in Doetinchem vormen wij een volwassenenteam dat bestaat uit een diverse groep professionals. Ons team bestaat uit twee GZ-psychologen, drie basispsychologen, een systeemtherapeut, een psychiater en een psychomotorisch therapeut. Samen vormen we een hechte groep die de locatie deelt met ons kind- en jeugdteam. Deze samenwerking voelt als een geheel en dat merk je in hoe we onze expertise delen en elkaar aanvullen. Binnen ons team staan gelijkwaardigheid, collegialiteit, samenwerken en plezier maken centraal. Daarnaast heerst er een open sfeer waarbij alles bespreekbaar is en we iedere collega in zijn of haar kracht zetten, zodat we hier als team de vruchten van kunnen plukken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een eigen bijdrage heeft in het team.


Als GZ-psycholoog in ons volwassenenteam krijg je de kans om met diverse hulpvragen aan de slag te gaan. We behandelen voornamelijk in de specialistische ggz en af en toe in de basis ggz. In de rol van GZ-psycholoog en regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van de cliënten. Je werkt nauw samen met de andere collega's in het team en houdt je tevens bezig met het ondersteunen, begeleiden en superviseren van collega basispsychologen. Aan overleggen en intervisie neem je actief deel, zodat je jouw kennis en ervaring met anderen kunt uitwisselen. De behandelingen die we bieden bestaan onder andere uit cognitieve gedragstherapie, schematherapie, acceptatie- en commitmenttherapie en traumagerichte behandelingen zoals EMDR. De problematiek die wij binnen het team in Doetinchem behandelen is breed, wat het een uitdagende en afwisselende functie maakt.


Wat mag je van ons verwachten?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 65);

  • Een aanstelling voor 16-24 uur per week. Indien meer uren gewenst zijn, horen wij dit graag zodat we binnen het netwerk naar de mogelijkheden kunnen kijken;

  • Een fijne werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als GZ-psycholoog;

  • Gezien de kamerbezetting is het gewenst om op maandag en woensdag beschikbaar te zijn. Verder zijn er mogelijkheden om digitaal te werken;

  • Interesse in een brede (en multicomplexe) doelgroep.


Meer weten?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Bij Dokter Bosman doen we niet moeilijk met motivatiebrieven of verplichte cv's. Dus, ben je enthousiast over ons team en de beschikbare functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lindy den Braber of Lucienne van den Hoogen. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat we contact met je kunnen opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Doetinchem, Gelderland, Nederland
€ 4.785 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Doetinchem

of