Overslaan naar content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist kind & jeugd

  • Zutphen
€ 4.272 - € 6.504 per maandDokter Bosman Zutphen

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist die graag zijn/haar specialistische kennis en ervaring wil inzetten om een persoonlijke aanpak te creëren voor onze cliënten? Bij Dokter Bosman draait het niet om rigide regels en protocollen, maar om de unieke behoeften van onze cliënten en het samenwerken met ons team van behandelaars. Dit is waar de moderne psychologie voor staat en dit is waar wij in geloven.


Over Dokter Bosman

Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ aan en werkt vanuit de visie: 'psychologie van nu'. Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Het grootste verschil bij Dokter Bosman zit niet zozeer in de cliënten die we behandelen of hun problematiek, maar in de oplossingen die we bieden. Wij bieden geen standaardzorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht om cliënten en hun omgeving te leren omgaan met de uitdagingen waarmee ze in het dagelijks leven te maken hebben. We helpen onze cliënten vooruit te komen en streven ernaar om hun individuele doelen te bereiken. Bij Dokter Bosman geloven we in actie. Dit maakt onze aanpak elke dag een beetje beter, en dat is de moderne psychologie waar we voor staan.


Werken als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist bij Dokter Bosman Zutphen
In ons team in Zutphen richten we ons op de behandeling van kinderen en jongeren tussen 6 en 19 jaar met diverse klachten en problematieken. We erkennen dat een kind of jongere niet los kan worden gezien van zijn context, daarom hechten we veel waarde aan een systemische benadering in zowel diagnostiek als behandeling. We geloven dat elke ouder/verzorger het beste voor heeft met zijn kind. Ons team bestaat uit 8 enthousiaste, deskundige en gezellige professionals. We streven naar een prettige werkomgeving en hechten veel waarde aan werkplezier. We investeren in scholing en opleidingstrajecten om onze kennis actueel te houden en de kwaliteit van onze zorg te waarborgen. Als regiebehandelaar krijg je ruimte voor scholing met een passend eigen budget en verlofuren. Creativiteit en eigen inbreng worden gewaardeerd en we moedigen vernieuwing aan. Flexibiliteit is belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega's. 


In ons behandelteam passen we verschillende methoden toe, zoals CGT, EMDR, ACT, PMT en systeemtherapie. Kennis van schematherapie is een pre, zodat je ons team daarmee kunt verrijken. Als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist ben je verantwoordelijk voor intakegesprekken, evaluatiegesprekken en de inhoud van de behandeling. Je neemt actief deel aan ons Multidisciplinair Overleg (MDO) en biedt werkbegeleiding en supervisie aan collega's. Daarnaast behandel je ook je eigen cliënten en heb je de regie over hun zorgtraject.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist;
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar.


Wat kun je van ons verwachten?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen en met zelfsturende teams. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 65);
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget per kalenderjaar; 
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lucienne van den Hoogen of Lindy den Braber. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Zutphen, Gelderland, Nederland
€ 4.272 - € 6.504 per maand
Dokter Bosman Zutphen

of