Overslaan naar content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist kind & jeugd

 • Harderwijk
€ 4.108 - € 6.264 per maandDokter Bosman Harderwijk

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist die samen met ons de handen uit de mouwen wil steken! Als voorstander van een persoonlijke aanpak na diagnose geloven wij niet in regels en strakke protocollen, maar laten we de cliënten en behandelaars de toon bepalen. Als jij energie krijgt van opbouwen en het stimuleren van eigen regie, dan hebben wij de perfecte functie voor jou in ons superleuke kind- en jeugd team in Harderwijk. Doe je met ons mee?

Dokter Bosman biedt basis- en specialistische GGZ aan en werkt vanuit de visie: 'psychologie van nu'. Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Het grootste verschil bij Dokter Bosman zit niet zozeer in de cliënten die we bedienen of hun problematiek, maar in de oplossingen die we bieden. Wij bieden geen standaardzorg, maar maatwerk. Onze behandeling is erop gericht om cliënten en hun omgeving te leren omgaan met de uitdagingen waarmee ze in het dagelijks leven te maken hebben. De hulpvragen zijn divers; zoals ADHD, ASS, angst, trauma, hechting, stemming en systeemproblematiek. We helpen onze cliënten vooruit te komen en streven ernaar om hun individuele doelen te bereiken. Bij Dokter Bosman geloven we in actie. Dit maakt onze aanpak elke dag een beetje beter, en dat is de moderne psychologie waar we voor staan.


Werken bij Dokter Bosman Harderwijk

Werk jij graag in een klein en gemotiveerd team, met een breed zorgaanbod en krijg jij er voldoening van om met kinderen en jongeren en hun ouders aan de slag te gaan? Hou jij daarnaast van korte lijntjes met je teamleden en werk je vanuit een holistische blik? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!


Voor onze kind- en jeugd locatie in Harderwijk zijn wij op zoek naar een ervaren GZ psycholoog, voor ongeveer 16-36 uur per week. We zijn flink aan het bouwen en uitbreiden en zoeken daarom iemand die het leuk vindt om daaraan bij te dragen. De taken van een GZ-psycholoog binnen ons team zijn: regiebehandelaarschap, duo-intakes, individuele behandelingen en oudergesprekken en het geven van werkbegeleiding aan basispsychologen. Tevens vinden wij het belangrijk dat een GZ-psycholoog meedenkt over beleid en organisatie binnen ons team.


Je komt te werken op de locatie Harderwijk. In een enthousiast en gezellig multidisciplinair team van 8 personen, bestaande uit een jeugdarts, twee GZ-psychologen, drie basispsychologen, een systeemtherapeut/ vaktherapeut (spel) en een gastvrouw. Daarnaast is een klinisch psycholoog verbonden aan de MDO's. Met elkaar houden wij van plezier hebben in hetgeen we doen waarbij de sfeer in het team gezellig en positief is. Een fijne sfeer waarin iedere collega tot zijn recht komt, is voor ons een belangrijke kernwaarde. Gedrevenheid, motivatie, openheid, transparantie en goede onderlinge contacten staan hierin voorop. Om de kwaliteit te waarborgen en onze kennis up-to-date te houden zijn we allemaal actief in het volgen van scholingen en opleidingstrajecten. Wij vinden flexibiliteit en laagdrempeligheid belangrijk, zowel naar onze cliënten als collega's. Er is veel ruimte voor de inbreng van je eigen creativiteit. De locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (2 min. lopen vanaf het station). Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
 • Beschikbaar tussen de 16 - 32 uur per week;
 • Je beschikt over creativiteit, probleemoplossend vermogen en bent communicatief sterk. Je kunt tegen een stootje. Je bent in staat anders te denken en anders te doen in een snel groeiende en ambitieuze organisatie.


Wat kun je van ons verwachten?

Ga je aan de slag voor Dokter Bosman, dan krijg je méér dan alleen een baan. We werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook werken in een platte organisatie en in kleine teams. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt en autonoom kunt werken. Op die manier kun je zoveel mogelijk naar eigen inzicht goede zorg leveren. Wat je bij ons nog meer kunt verwachten:

 • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt;
 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 65);
 • Gevarieerde werkzaamheden om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent;
 • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Hebben wij je interesse gewekt?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne  of Lindy contact met je kan opnemen. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy.

Op locatie
 • Harderwijk, Gelderland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Harderwijk

of