Overslaan naar content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist kind & jeugd

  • Mijdrecht
€ 4.108 - € 6.264 per maandDokter Bosman Mijdrecht

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist die samen met ons het leven van kinderen en  jongeren positief wil beïnvloeden? Dan ben je van harte welkom bij dokter Bosman in Mijdrecht. 


Dokter Bosman

Wij geloven in het belang van een persoonlijke aanpak, waarbij echt contact de basis is van iedere behandeling. Wat ons onderscheidt van andere organisaties is niet zozeer de diversiteit van onze cliënten en hun problematiek, maar juist de unieke oplossingen die wij bieden. Wij bieden geen standaardzorg, maar maatwerk. Onze behandeling richt zich op het stimuleren van talenten en aanleren van vaardigheden om de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan. Wij geloven in actie, waardoor we elke dag streven naar verbetering van onze aanpak. Dit is de moderne psychologie. Dat is de psychologie van nu.


Werken bij dokter Bosman in Mijdrecht betekent dat je in een klein enthousiast team komt bestaande uit een psycholoog, psychotherapeut en orthopedagogen. Samen onderzoeken en behandelen we een breed spectrum aan hulpvragen. De hulpvragen zijn divers; zoals angst, dwang, ODD, ADHD, PTSS, tot lichte persoonlijkheidsproblematiek. Wij werken multidisciplinair met een regiebehandelaar, uitvoerend behandelaar en indien nodig een kinder - en jeugdpsychiater. 


De taken van een GZ-psycholoog binnen ons team zijn: regiebehandelaarschap, duo-intakes, individuele behandelingen en oudergesprekken en het geven van werkbegeleiding aan basispsychologen. Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak en hechten veel waarde aan teamwork. Samen streven we naar de beste zorg voor onze cliënten en staan we voor elkaar klaar.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als GZ-psycholoog, K&J-psycholoog NIP, of registratie als orthopedagoog generalist NVO;  
  • Interesse in een brede (en multicomplexe) doelgroep, affiniteit en ervaring met behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders;
  • Betrokkenheid, creatief en communicatief sterk.


Wat mag je van ons verwachten?

Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 65); 
  • Een team dat garant staat voor kwaliteit en samenwerking;
  • Een aanstelling voor 16 uur per week,  waarbij vrijdag een verplichte werkdag is;
  • Word je liever voor meer dan 16 uur per week ingezet, dan is dit zeker bespreekbaar;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Meer weten?

Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lucienne van den Hoogen! Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Zij is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Bij Dokter Bosman doen we niet moeilijk met verplichte motivatiebrieven of cv's. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Mijdrecht, Utrecht, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Mijdrecht

of