Overslaan naar content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist

 • Rotterdam
 • Capelle aan den IJssel
+1 meer
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Jeugd Rotterdam

Functieomschrijving

Forta kind en jeugd, team Rotterdam, verwelkomt graag een GZ-psycholoog of Orthopedagoog-generalist als nieuwe collega! Wij kijken naar je uit en verwelkomen je graag in ons hechte en betrokken team.


Forta Jeugd biedt diagnostiek en ambulante GGZ behandeling voor kinderen en adolescenten in de leeftijd van vier tot en met zeventien jaar met psychiatrische problematiek, emotionele klachten, gedragsproblemen en/of schoolproblemen. Dit doen wij voornamelijk binnen de gespecialiseerde GGZ. Wij werken vanuit een systeemgerichte visie. Dat wil zeggen dat we de klachten altijd plaatsen binnen de context van het kind of de adolescent: vrienden, gezin en school. We bieden een breed scala aan behandelingen aan, zowel individueel als in groepsverband, en maken gebruik van verschillende therapievormen zoals CGT, ACT, schematherapie en EMDR. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om delen van de behandeling thuis te volgen via het onlineplatform Therapieland. Deze e-health programma's worden altijd gecombineerd met persoonlijke gesprekken met een behandelaar op onze locaties. Als team willen we zo breed mogelijk zorg kunnen bieden. We besteden aandacht aan individuele en teamontwikkeling. Wij vinden zorgvuldige indicatiestelling belangrijk dus wegen zo vroeg mogelijk welke hulp passend is. Ook geloven wij in het belang van een goede organisatie van het zorglandschap en een prettige samenwerking met collega-instellingen. Forta Jeugd biedt ook begeleiding en behandeling binnen wijkteams Vlaardingen, Maassluis en Schiedam en bij het gezin thuis. Deze integrale specialistische zorg thuis bieden wij aan in samenwerking met andere zorgdisciplines.


Als GZ-psycholoog voer je samen met een collega intakes uit, bied je de complexere behandelingen en ben je regiebehandelaar. Bij al onze collega's gaan we er vanuit dat ze participeren in overleg en intervisie. Je bundelt de krachten, niet alleen binnen het gezin maar ook tussen collega's en de samenwerkingspartners. Bij spoed of meer specialistische vragen ben jij het aanspreekpunt. Het begeleiden, superviseren en enthousiasmeren van basispsychologen, orthopedagogen behoort voor jou ook logischerwijs tot je functie.

Je komt te werken in een multidisciplinair team en werkt daarbij samen met 2 GZ-psychologen, 1 orthopedagoog-generalist, 1 Klinisch psycholoog, een aantal basispsychologen en orthopedagogen, een kinder en jeugdpsychiater, een beeldend therapeut en onze 2 secretaresses.  Er is een korte lijn met het management team (directeur en teamleider ook werkzaam als klinisch psycholoog). Wij houden elkaar graag scherp, durven elkaar te bevragen en lopen gemakkelijk bij elkaar binnen. Betrokkenheid, zorgzaamheid en warmte zijn woorden die goed passen bij dit team. Er mag geleerd worden en er is een goede balans om elkaar aan te vullen met ervaring. We kijken ernaar uit om een nieuwe collega te verwelkomen! 

En ook goed om te weten; Voor de toekomst gaan we ons vestigen op Rotterdam Zuid.


Wat mag je van ons verwachten?

We hebben korte communicatielijnen, werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Vanuit ons eigen opleidingscentrum Forta Opleidingen zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk!

 • Alle voorwaarden uit de cao ggz;
 • Als (regie)behandelaar is je salariëring in FWG 65 en afhankelijk van hetgeen je meebrengt;
 • De uren en werkdagen zijn bespreekbaar, de functie is te vervullen vanaf 24 uur;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Een werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog;
 • Ervaring met speldiagnostiek en/of behandeling is een pré;
 • Affiniteit met systemisch werken;
 • Betrokkenheid, zelfstandigheid en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Is je interesse gewekt ?

Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Dus, ben je enthousiast over ons team en wil je het verschil maken voor kinderen en jeugdigen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lucienne van den Hoogen. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@forta.nl en 06-43265089. Wij kijken uit naar jouw interesse! Bij Forta doen we niet moeilijk met motivatiebrieven of verplichte cv's. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
 • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
+1 meer
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Forta Jeugd Rotterdam

of