Overslaan naar content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist

  • Castricum
€ 4.108 - € 6.264 per maandDokter Bosman Castricum

Functieomschrijving

Werken als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist met en bij een organisatie waar je je cliënt met een persoonlijke aanpak kan begeleiden? Dat kan, samen met een fijn kind -en jeugdteam van Dokter Bosman in Castricum !


Als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist in ons kind -en jeugdteam kom je in een team van 8 behandelaren, bestaande uit de verschillende disciplines van psycholoog, orthopedagoog, PIOG, GZ-psycholoog, orthopedagoog-generalist en een psychiater. Wij zijn een veelzijdig team en werken met diverse technieken waarbij we iedereen graag uitnodigen om zijn of haar expertise verder te ontwikkelen. 


Wij werken vanuit een persoonlijke aanpak. Bij ons worden de toon en de koers niet bepaald door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars zelf. Wij moedigen je aan om op maat gemaakte oplossingen te realiseren, zodat cliënten en hun omgeving beter kunnen omgaan met het dagelijks leven. Je zult betrokken zijn bij boeiende intakegesprekken, uitdagende psychodiagnostische onderzoeken uitvoeren en behandelingen verzorgen voor kinderen en ouders met diverse hulpvragen. Samen met het team evalueer je de behandeling en pas je deze indien nodig aan, zodat we altijd streven naar de best mogelijke resultaten.


Bij Dokter Bosman  behandelen we zowel in de basis GGZ als in de specialistische GGZ waarbij  we allerlei problematiek voorbij zien komen. De werkzaamheden zijn dan ook nooit saai of eenzijdig. Er wordt o.a. gewerkt met CGT, schematherapie, ACT, EMDR en als team gaan wij in het najaar scholing volgen voor Verbindend Gezag. Wij delen onze locatie met het volwassen team, waar we goed contact mee hebben. Dit is een mooie toegevoegde waarde, aangezien we optioneel ook met de doelgroep Jong Volwassenen werken en we onze kennis en ervaring met elkaar kunnen delen. Onze gastvrouw Jacqueline is onze steun en toeverlaat, naast de ontvangst van onze cliënten, met haar altijd verse koffie, is ze ook onmisbaar met haar professionele ondersteuning voor de behandelaren. De locatie is naast goed bereikbaar ook nog eens mooi gelegen waarbij je in de pauze, of soms zelfs met een cliënt, heerlijk een rondje kan lopen in het duingebied. 


Wat mag je van ons verwachten?
Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 65);
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Een team die je met respect en enthousiasme ontvangt;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als GZ-psycholoog, psychotherapeut of registratie als orthopedagoog generalist NVO;
  • Interesse in een brede (en multicomplexe) doelgroep, affiniteit en ervaring met behandeling van kinderen, jongeren en ouders;
  • Betrokkenheid, creatief en communicatief sterk;
  • Beschikbaar voor 16-24 uur per week.


Meer weten?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Wil je eerst vrijblijvend kennis maken en/of een kopje koffie komen drinken, aarzel dan niet om contact op te nemen met Lucienne van den Hoogen! Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Ook kan je via de 'solliciteer' knop eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie, Hybride
  • Castricum, Noord-Holland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Castricum

of