Overslaan naar content

GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist

  • Castricum
€ 4.108 - € 6.264 per maandDokter Bosman Castricum

Functieomschrijving

Werken als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist in een organisatie waar je cliënten op een persoonlijke manier kunt begeleiden? Dat kan bij Dokter Bosman in Castricum, samen met een hecht kind- en jeugdteam!


Als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist in ons kind- en jeugdteam werk je samen met acht behandelaren van diverse disciplines, waaronder psychologen, orthopedagogen, PIOG's, GZ-psychologen, orthopedagogen-generalist en een psychiater. Ons veelzijdige team gebruikt verschillende technieken en moedigt iedereen aan om hun expertise verder te ontwikkelen.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, waar de cliënt en behandelaar samen de richting bepalen, niet de regels en protocollen. We stimuleren op maat gemaakte oplossingen die cliënten en hun omgeving helpen beter om te gaan met het dagelijks leven. Je zult betrokken zijn bij boeiende intakegesprekken, uitdagende psychodiagnostische onderzoeken uitvoeren en behandelingen verzorgen voor kinderen en ouders met diverse hulpvragen. Samen met het team evalueer je de behandeling en pas je deze indien nodig aan om altijd te streven naar de best mogelijke resultaten.

Bij Dokter Bosman behandelen we zowel in de basis GGZ als in de specialistische GGZ, met een breed scala aan problematieken. De werkzaamheden zijn daardoor nooit saai of eentonig. We werken onder andere met CGT, schematherapie, ACT, EMDR, en volgen binnenkort scholing voor Verbindend Gezag. Onze locatie wordt gedeeld met het volwassenenteam, waarmee we goed contact onderhouden. Dit biedt de mogelijkheid om ook met jongvolwassenen te werken en kennis en ervaring uit te wisselen.

Onze gastvrouw Jacqueline is een onmisbare steun, met haar altijd verse koffie en professionele ondersteuning voor de behandelaren. De locatie is niet alleen goed bereikbaar maar ook prachtig gelegen, waardoor je in de pauze of zelfs met een cliënt heerlijk kunt wandelen in het duingebied.
Kom jij ons team versterken?


Wat mag je van ons verwachten?
Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen, daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 65);
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Een team die je met respect en enthousiasme ontvangt;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als GZ-psycholoog, psychotherapeut of registratie als orthopedagoog generalist NVO;
  • Interesse in een brede (en multicomplexe) doelgroep, affiniteit en ervaring met behandeling van kinderen, jongeren en ouders;
  • Betrokkenheid, creatief en communicatief sterk;
  • Beschikbaar voor 16-24 uur per week.


Meer weten?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Wil je eerst vrijblijvend kennis maken en/of een kopje koffie komen drinken, aarzel dan niet om contact op te nemen met Lucienne van den Hoogen! Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Lucienne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Ook kan je via de 'solliciteer' knop eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Lucienne contact met je kan opnemen. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Castricum, Noord-Holland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Castricum

of