Overslaan naar content

GZ-psycholoog intercultureel

 • Rotterdam
€ 4.108 - € 6.264 per maandForta Intercultureel Rotterdam

Functieomschrijving

Wij zijn voor ons interculturele team op zoek naar een Arabisch en Berbers of Turks sprekend GZ-psycholoog (vanaf 8 uur per week). Het kleinschalige team is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen met een multiculturele achtergrond vanuit de BGGZ en SGGZ. Deze functie is in te vullen vanuit de locatie Rotterdam, Utrecht, Tilburg en/of deels vanuit huis (middels beeldbellen).


Forta Intercultureel

Intercultureel bestaat uit een gedreven team dat werkt vanuit een systeemvisie en daarbij kwaliteit en een persoonlijke benadering nastreeft. De teams (Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Tilburg) kenmerken zich door de korte lijnen, betrokkenheid en interesse voor de multiculturele doelgroep. Door de multiculturele doelgroep en het zeer brede zorgaanbod van hulp zijn zij zeer onderscheidend. Forta Intercultureel is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van psychische en psychiatrische klachten voor volwassenen met multiculturele achtergrond (vanuit de BGGZ en SGGZ). Behandelingen zijn kort waar kan en langer waar nodig. Naast de reguliere face-to-face zorg is het voor cliënten mogelijk om een behandeling volledig digitaal te volgen bij de digitale poli van de Forta Volwassenen. Cliënten werken met een behandelaar middels beeldbellen en Therapieland (e-health) aan hun behandeldoelen. Kwaliteit en ontwikkeling staan centraal met de meest recente evidence based behandelmethoden en e-health. We hebben korte communicatielijnen, werken transparant naar zowel elkaar als cliënten. Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Vanuit ons eigen opleidingscentrum zijn er interessante scholingsmogelijkheden. Professionaliteit, collegialiteit en enthousiasme maken het verschil. Een goede sfeer en plezier op de werkvloer vinden wij belangrijk!


Als GZ-psycholoog
verricht je de (tweede) intakes en diagnostiek op het gebied van diverse DSM-5 stoornissen zoals angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Je zorgt voor de uitvoering van psychotherapie voor het behandelen van diverse (complexe) angst en stemmingsstoornissen, posttraumatische stressstoornissen, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek in gedifferentieerde behandelprogramma’s, zowel individueel als in groepen en indien nodig systemen. Het opstellen van-/en zorg dragen voor de uitvoering van behandelplannen binnen een multidisciplinair behandelteam, en daarin de verantwoordelijkheid dragen als hoofdbehandelaar behoort ook tot de werkzaamheden. Je participeert in overleg en intervisie. Het team kenmerkt zich door een kleinschalig team van BIG-geregistreerde behandelaren, met een combinatie van junior, medior en senior psychologen. Hierdoor behoort het begeleiden en superviseren van junior therapeuten en psychologen in opleiding tot de mogelijkheden. Tot slot onderhoudt je contacten met verwijzers en andere zorgdisciplines.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

 • Een dynamische werkomgeving binnen een team met enthousiaste en professionele medewerkers;
 • Een goede verdeling van BIG-geregistreerde collega’s (junior, medior en senior);
 • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
 • Het team zal kennis en plezier met je delen;
 • Een grote variatie in problematiek en behandelingen;
 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO GGZ (FWG 65);
 • Wij investeren graag in je, we bieden verschillende mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling;
 • De cao GGZ kent voordelen secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde opleiding als GZ-psycholoog met BIG-registratie;
 • Arabisch en Berbers of Turks sprekend;
 • Ervaring en affiniteit met psychologische behandelingen bij mensen met diverse problematiek en milde persoonlijkheidsdiagnostiek binnen een interculturele setting;
 • Betrokkenheid, flexibiliteit en een positieve instelling naar cliënten, collega’s en de organisatie.


Meer weten?

Heb je interesse in deze vacature? Maak je interesse kenbaar via de 'reageer' button. Wil je liever informeel koffie drinken, kennismaking met een van onze behandelaren via (beeld)bellen of de locatie bezoeken? Dat kan! Wij kijken uit naar je reactie. Lindy den Braber - braber@forta.nl - 06-43160753 - Klik hier om te chatten met Lindy.

Op locatie
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Forta Intercultureel Rotterdam

of