Overslaan naar content

GZ-psycholoog eetstoornissen

 • Nijmegen
€ 4.108 - € 7.419 per maandHuman Concern Nijmegen

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving waarin plezier, professionaliteit en persoonlijke groei hand in hand gaan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor onze locatie in Nijmegen zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog of psychotherapeut. 


Human Concern is een gespecialiseerde GGZ-instelling die zich richt op de behandeling van mensen met eetstoornissen. Ons doel is om cliënten te helpen herstellen van hun eetstoornis door middel van een holistische en persoonlijke aanpak. We geloven in het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten kunnen groeien en verandering kunnen bewerkstelligen. Doe jij met ons mee?


Als GZ-psycholoog of psychotherapeut bij Human Concern speel je een centrale rol in de behandeling en begeleiding van cliënten met eetstoornissen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van individuele therapieën en groepstherapieën, waarbij je evidence-based behandelmethoden toepast. Cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR wordt gecombineerd met levenservaring. Bij Human Concern geloven we in een eclectische benadering waarin niet enkel gefocust wordt op de symptomen van de eetstoornis, maar ook veel aandacht is voor de functie van de eetstoornis, de triggers en instandhoudende factoren. We werken met een specifieke groep cliënten die bewust voor onze therapeutische behandelmethode kiezen en daarvoor ook de benodigde motivatie inbrengen.


Daarnaast stel je behandelplannen op, voer je diagnostische assessments uit en monitor je de voortgang van de cliënten gedurende het behandeltraject. Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team van een psychiater, artsen, GZ-psychologen, een systeemtherapeut, diëtisten en ervaringsprofessionals (basispsychologen en GGZ-agogen) om de best mogelijke zorg te bieden aan onze cliënten. Tevens neem je deel aan interne overleggen en draag je bij aan het ontwikkelen en verbeteren van behandelprogramma's. 

Verantwoordelijkheden:

 • Je ondersteunt vanuit vakinhoudelijke expertise de ervaringsprofessionals die als 'kernbehandelaar' die client door het proces begeleidt;
 • Bieden van werkbegeleiding;
 • Voeren van individuele en groepstherapieën voor cliënten met eetstoornissen;
 • Opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Samen met de locatiemanager zorg je voor een goed lopend behandeltraject;
 • Diagnostische assessments uitvoeren;
 • Samenwerken met het multidisciplinaire behandelteam;
 • Actieve deelname aan interne overleggen en behandelbesprekingen. Regiebehandelaren van de verschillende Human Concern vestigingen komen regelmatig samen voor intervisie en om te werken aan de doorontwikkeling van de behandelvisie.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

 • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog of psychotherapeut;
 • Affiniteit met de behandeling van eetstoornissen;
 • Enthousiasme voor onze behandelvisie, waarin nabijheid en gelijkwaardigheid centraal staan.


Wat mag je van ons verwachten?

Wij zijn een hecht team en gepassioneerd team, waar we onze professionele kijk op behandeling delen en volop plezier maken. Wij delen niet alleen onze visie op de behandeling, maar ook voeren we diepgaande, persoonlijke gesprekken die een sterke betrokkenheid creëren. Onze locatie ademt een warme sfeer, en bij zonnig weer genieten we graag van de buitenlucht tijdens de lunch. We geloven sterk in de kracht van samenwerking en stimuleren een gezonde balans tussen werk en thuis. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, zodat je optimaal kunt genieten van een flexibele werkomgeving.


Bij ons krijg je als GZ-psycholoog de vrijheid om jouw visie en ideeën te delen. Initiatief wordt hier gewaardeerd en we moedigen je aan om actief mee te denken over de beste behandelmethoden. We zijn ervan overtuigd dat ons unieke behandelvisie ons als team verbindt en samen het verschil maakt in het leven van onze cliënten.


Uiteraard houden rekening met de cao GGZ, jij kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

 • Je salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt, daar gaan wij graag over in gesprek;
 • De uren en werkdagen zijn bespreekbaar;
 • Deze functie is te combineren met een van onze andere locaties;
 • Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en een balans budget van €500,- gebaseerd op 36 uur per week.


Solliciteer! Lijkt dit je wat? Maak je interesse kenbaar door te solliciteren. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Dennis Bot via bot@humanconcern.nl en 06-43160757. Klik hier om te chatten met Dennis. Nora van Ouwerkerk via ouwerkerk@humanconcern.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora.

Op locatie
 • Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 4.108 - € 7.419 per maand
Human Concern Nijmegen

of