Overslaan naar content

GZ-psycholoog eetstoornissen

  • Tilburg
€ 4.108 - € 7.419 per maandHuman Concern Tilburg

Functieomschrijving

Ben jij GZ-psycholoog en wil je jouw ervaring inzetten voor verdere professionalisatie van Human Concern en de doorontwikkeling van onze behandelvisie voor eetstoornissen? Ons onderzoeksteam analyseert continu hoe wij cliënten nog beter kunnen helpen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.


Wij zijn Human Concern, een gespecialiseerde GGZ instelling voor eetstoornissen die specialistische zorg, waaronder CGT, schematherapie en EMDR combineert met zorg vanuit levenservaring. Bij Human Concern geloven we in een holistische benadering waarin niet enkel gefocust wordt op de symptomen van de eetstoornis, maar ook veel aandacht is voor de functie van de eetstoornis, de triggers en instandhoudende factoren. We werken met een specifieke groep cliënten die bewust voor onze therapeutische behandelvisie kiezen en daarvoor ook de benodigde motivatie inbrengen.

Onafhankelijk onderzoek toont aan dat werken vanuit gelijkwaardig, wezenlijk contact een bepalende factor kan zijn voor het succesvol behandelen van eetstoornissen. Vanuit de visie van Human Concern werken wij hiervoor met Ervaringsprofessionals, dit zijn o.a. GGZ-agogen en basispsychologen die zelf zijn hersteld van een eetstoornis of een vergelijkbaar life changing event en hebben geleerd om deze ervaring professioneel in te zetten tijdens de behandeling. Als GZ-psycholoog ben jij een belangrijke schakel in het leveren van kwalitatief hoge en effectieve zorg door je inhoudelijke expertise en de rol van regiebehandelaar.

Jij als GZ-psycholoog binnen ons team

Vanuit de visie van Human Concern werk je als GZ-psycholoog in de rol van regiebehandelaar in een gelijkwaardig multidisciplinair team. Het team bestaat onder andere uit een Ervaringsprofessional die als "kernbehandelaar" de cliënt door het proces begeleidt. Vanuit jouw vakinhoudelijke expertise als GZ-psycholoog ondersteun je de Ervaringsprofessionals vanuit de verlengde arm constructie, geef je werkbegeleiding en werk je waar nodig het behandelplan verder uit. Je kijkt naar de casuïstiek, behandelt mee en draagt samen met de locatiemanager zorg voor een goed lopend behandeltraject. Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk voor de inhoud en het behandeleffect, je collega basispsycholoog of GGZ-agoog is verantwoordelijk voor de inzet en het algemeen functioneren. Afhankelijk van je persoonlijke interesse ben je nauwer betrokken bij de behandeling en zet je eigen expertises zoals EMDR of schematherapie in. Het is ook mogelijk om je juist meer te richten op ondersteuning in de vorm van duaal management op de locatie, verdere professionalisatie en het doorontwikkelen van de behandelvisie.

Binnen het team in Tilburg heerst een open cultuur waarin kwetsbaarheden en krachten worden gedeeld. Het team omschrijft zichzelf als zelfbewust, beeldend en met een groot empathisch vermogen. Tijdens de gezamenlijke lunch worden diepgaande en luchtige onderwerpen met elkaar afgewisseld. We staan graag in verbinding met elkaar en vinden het belangrijk dat een nieuwe collega kan bijdragen aan de saamhorigheid.

Vereisten

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Alle voorwaarden uit de CAO GGZ;

  • Een salaris tussen 4108 en 7419 euro per maand;

  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan zowel de organisatie, het team en de behandelvisie;

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.


Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;

  • Je bent enthousiast over onze behandelvisie waarin nabijheid en gelijkwaardigheid centraal staan;

  • Je gaat samen met het team de uitdaging aan om verder te kijken dan de symptomen alleen;

  • Je krijgt energie van een rol in de doorontwikkeling van onze behandelvisie.


Hebben wij je interesse gewekt?
Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Aarzel dan niet om contact op te nemen met Nora van Ouwerkerk! Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Nora van Ouwerkerk is bereikbaar via ouwerkerk@humanconcern.nl en 06-43265086. Klik hier om te chatten met Nora. 

Op locatie
  • Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
€ 4.108 - € 7.419 per maand
Human Concern Tilburg

of