Overslaan naar content

GZ-psycholoog

  • Nijmegen
€ 4.108 - € 6.264 per maandDokter Bosman Nijmegen

Functieomschrijving

Wil jij als GZ-psycholoog jouw specialistische kennis en ervaring inzetten voor een persoonlijke aanpak van onze cliënten met een autismespectrumstoornis? Dan ben je van harte welkom in onze fijne team bij het Autisme Kenniscentrum in Nijmegen.

Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door jou en de behandelaars zelf. Spreekt dit je aan, dan hebben wij een prachtige uitdaging voor jou bij ons Autisme Kenniscentrum in Nijmegen! Hoewel bij alle cliënten (een vermoeden van) autisme speelt, is de doelgroep zeer gevarieerd en is ons behandelaanbod dan ook heel divers.


Autisme Kenniscentrum in Nederland

Het Autisme Kenniscentrum, onderdeel van Dokter Bosman, is er voor volwassenen vanaf 18 jaar met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis (ASS) en comorbide problematiek op het gebied van ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, depressie of angst- en persoonlijkheidsproblematiek. Wij vinden het belangrijk om de bevindingen van wetenschappelijk onderzoek over kwaliteit van leven bij ASS in de praktijk toe te passen. Het Autisme Kenniscentrum biedt enkelvoudige of meer complexe diagnostiek en biedt ook behandelmogelijkheden. Hierbij gaat het over het algemeen om kortdurende behandelingen, tot zo'n vijftien gesprekken. Deze behandeling heeft altijd een duidelijk doel en een of meer specifieke methodieken.


Wij als team horen vaak van andere collega's " Wat is het hier fijn". Dat is iets waar we heel trots en blij mee zijn, zodra je binnen stapt voel en proef je de goede sfeer en onderlinge verhoudingen die hier zijn. Niet alleen contact maken met cliënten maar ook met je collega's is een belangrijk onderdeel waarbij we een leuk sportief team zijn en samen bouwen aan een goede relatie. We zijn groeiend en hebben sinds kort de mogelijkheid gekregen om op de locatie in Arnhem van Dokter Bosman over behandelruimte te beschikken. We kijken uit naar een collega die voor minimaal 24 uur beschikbaar is. Als GZ-psycholoog ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van diagnostiek en behandeling van cliënten. Je voert diagnostisch onderzoek uit en neemt actief deel aan multidisciplinaire overleggen (MDO's).  Je werkt samen met de basispsychologen om hen te ondersteunen, begeleiden en superviseren. Ons behandelaanbod bestaat onder andere uit cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR, ACT. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. We helpen onze cliënten verder, door toe te werken naar zijn of haar doel. We geloven in doen. Dat maakt onze aanpak elke dag een beetje beter. Dat is ook psychologie van nu.


Wat bieden wij?
Bij Dokter Bosman gaat het om méér dan alleen een baan. We geloven in het werken op basis van vertrouwen. Daarom krijg je bij Dokter Bosman veel verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan jouw welzijn en de mogelijkheid om autonoom te werken, omdat we geloven dat dit de basis is voor het bieden van de beste zorg. Werken bij Dokter Bosman betekent dan ook dat je deel uitmaakt van een platte organisatie en kleine teams. Op deze manier heb je de vrijheid om naar eigen inzicht hoogwaardige zorg te leveren. We gaan graag met jou in gesprek over jouw verwachtingen.

  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ (FWG 65);
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Ruimte voor jouw creativiteit, probleemoplossend vermogen en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, een jaarlijkse 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en tot slot is er een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

Vereisten

Wat verwachten wij van jou?

  • Een BIG-registratie en afgeronde opleiding als GZ-psycholoog;
  • Beschikbaarheid voor minimaal 24 uur per week (tot maximaal 32 uur per week)


Iets voor jou?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Luciënne van den Hoogen en Lindy den Braber. Zij staat klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven. Wij willen het solliciteren niet onnodig ingewikkeld maken. Via de 'solliciteer' knop kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens achterlaten, zodat Luciënne contact met je kan opnemen. Luciënne is bereikbaar via hoogen@dokterbosman.nl en 06-43265089. Lindy is bereikbaar via 06-43160753 - braber@dokterbosman.nl - Klik hier om te chatten met Lindy. Wij kijken uit naar jouw interesse!

Op locatie
  • Nijmegen, Gelderland, Nederland
€ 4.108 - € 6.264 per maand
Dokter Bosman Nijmegen

of